Kako imati zanosnu teniserku samo za sebe? Ovo su uslovi koje je postavila!

Eugenie Bouchard bira

Kako imati zanosnu teniserku samo za sebe? Ovo su uslovi koje je postavila!

M. Šljivak

Eugenie Bouchard odavno je mnogo poznatija zbog svog izgleda nego zbog teniskih kvaliteta.

Čini se kako je ona bijeli sport ostavila u drugom planu i da se potpuno posvetila karijeri modela, a koji joj itekako dobro ide.

Često je međutim Kanađanka u centru pažnje zbog svojih atraktivnih fotografija, ali i zbog činjenice da u humanitarne svrhe naplaćuje izlaske.

Tako je prije nekoliko dana dobila 85.000 dolara za izlazak, a sada je odlučila da objavi ko ima šanse da postane njen dečko u stvarnom životu.

Uslova je nekoliko, a njen 'savršeni' mora da ima bazen, da voli planirati iznenađujuće sastanke i da nije preveliki ljubitelj televizije.

"Broj tri je za mene", napisala je Genie u opisu fotografije.

Ko ima mogućnosti, sigurno će se javiti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.