Fan zatražio od Sabalenke 'vruću fotografiju', ona ga šokirala: "Je li ti ova dovoljno vruća?"

Interakcija sa navijačima

Fan zatražio od Sabalenke 'vruću fotografiju', ona ga šokirala: "Je li ti ova dovoljno vruća?"

Edmir Škorić

Jedna od najboljih teniserki svijeta, Aryna Sabalenka, pozvala je svoje fanove na zajedničku interakciju na društvenim mrežama, a jedan od njih zataržio ju je "vruće fotografije", da bi potom dobio neočekivan odgovor.

Aryna Sabalenka vrlo je dobro započela tekuću sezonu. Bjeloruskinja je osvojila Grand Slam Australian Open nakon što je u finalu savladala Qinwen Zheng. Mnogo lošije prošla je na turniru u Dubaiju. Ispala je nakon prvog meča protiv Donne Vekić (7:6, 3:6, 0:6).

Zbog tog poraza je Bjeloruskinja imala nešto više slobodnog vremena nego inače, pa je iskoristila priliku da bude još aktivnija na društvenim mrežama.

Sabalenka je s obožavateljima podijelila svoje snove, planove za budućnost i ono što voli. Bilo je i pitanja koja su je očito živcirala. Jedan od obožavatelja je pitao: "Možeš li objaviti neke vruće slike?" I Bjeloruskinja je odlučila odgovoriti.

Oglasi

"Je li ova dovoljno vruća", upitala je i dodala fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst.

Aryna Sabalenka odgovorila znatiželjnom fanu

Sigurno se jadan nije nadao takvom odgovoru sjajne teniserke, koja će nastupati na Indian Wellsu u narednom periodu, a koji počinje 3. marta.

Paula Badosa je čini boljom osobom

U prošlosti je Sabalenka često imala nesuglasice sa publikom, nije baš bila omiljena navijačima, ali se to promijenilo. Sada je svi vole, uvijek je nasmijana, nervoza ne postoji, a za sve je kriva...

"Rekla bih da sam sada otvorenija. Drago mi je da sam uspjela izgraditi neka prijateljstva. Pogotovo onaj s Paulom", kazala je Sabalenka za WTA Insider, mislivši pritom na špansku teniserku Paulu Badosu, djevojku grčkog tenisera Stefanosa Tsitsipasa.

"Prije sam bila toliko zatvorena i toliko sam se bojala otvoriti se ljudima. Stvarno mi je drago što imam prijateljicu poput Paule. Pomoglo je. Ona je najbolja. Jako volim ovu djevojku", dodala je Sabalenka.

Zahvaljujući prijateljstvu i radu na sebi, drugoplasirana igračica svjetske liste postala je smirenija na terenu što joj omogućuje još bolje rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi