Fellaini poslao poruku zvijezdi rijaliti šoua, a onda se oglasio njen momak na Instagramu

Barem je pokušao

Fellaini poslao poruku zvijezdi rijaliti šoua, a onda se oglasio njen momak na Instagramu

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Marouane Fellaini našao se u centru pažnje engleske javnosti nakon što je poslao poruku nekadašnjoj učesnici rijaliti šoua "Love Island" Tini Stinnes.

Fellaini je odlučio da preko Instagrama kontaktira zanosnu Tinu koja je bila učesnica rijaliti šoua za traženje srodne duše. Iako je Tina u ovoj emisiji pronašla novog dečka Jacksona Mawhinneyja to nije zaustavilo Belgijanca da pokuša nešto više.

Igrač Manchester Uniteda odlučio je poslati poruku Tini na Instagramu, ali nije ni slutio da će na kraju to doći do njenog dečka. Jackson je odmah objavio sliku Fellainijeve poruke na Instagramu, a ova priča ubrzo se našla u centru pažnje engleske javnosti.

Jackson je poručio igraču Uniteda da prestane pisati njegovoj djevojci. Da li će sve završiti na poruci "Hej, kako si?" ostaje da vidimo.

Credit: Matthew Mawhinney

Top Komentari

Griezmann
Hahahaha evo ih ko srednjoškolci..
18 1
Keno
Hahah ee ljudino ode ti picka prema engleskoj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi