Liverpool na FIFA 19: Nisu li Salah i društvo zaslužili veće ocjene?

Liverpool na FIFA 19: Nisu li Salah i društvo zaslužili veće ocjene?

Edmir Škorić

Polako se približavamo danu kada će FIFA 19 ugledati svjetlo dana, a njen izlazak najavljen je za 28. septembar, mada će vrlo brzo EA Sports predstaviti demo verziju.

Demo verzija će imati 10 klubova, a potvrđeni su Real, PSG, Juve, City, United, Borussia Dortmund, Bayern, Atletico i Tottenham, a neće biti Barcelone koja je naklonjena Konamiju i Pro Evolution Socceru.

Objavljene su ocjene za igrače Juventusa, navijači su oduševljeni Ronaldovom ocjenom 94, a šta nas očekuje u Liverpoolu? Finalistu Lige prvaka EA Sports je "pripazio", ali navijači i fanovi ove igrice vjeruju da se Redse moralo dodatno nagraditi zbog impresivnih igara.

Firmino umjesto 83 sada ima ocjenu 86, Salahova je sa 83 narasla na 88, a Mane je sa 84 dobio ocjenu 85. Poboljšanja su dobili i Robertson, Alexander-Arnold i Van Dijk. Rejting Dejana Lovrena je ostao 81, Alisson i Fabinho imaju ocjene 85, a Keita ocjenu 83. Novo pojačanje Shaqiri umjesto 82 sada ima ocjenu 81.

Jesu li ocjene za spomenute igrače realne? Da li je EA Sports kod nekih možda i pretjerao? Neki smatraju da su zaslužili i više, ali u svakom slučaju FIFA 19 će biti užitak za igranje, a Liverpool vjerovatno jedan od najčešće korištenih timova u igrici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi