FIFA 19 Ultimate Team: Znate li koji igrači su najviše korišteni?

Većina ih iz Premier lige

FIFA 19 Ultimate Team: Znate li koji igrači su najviše korišteni?

Edmir Škorić

Dok se spremamo potrošiti nezdravu količinu vremena i truda za svoj sljedeći sastav na Ultimate Teamu, osvrnimo se na neke od najčešćih izbora na popularnoj video igri FIFA 19.

Možda ćete se baš iznenaditi, ali najkorišteniji igrač na FUT-u (Fifa Ultimate Team) bio je Liverpoolov Fabinho, kojeg je u svoj tim dovelo oko 80 miliona FIFA 19 igrača.

S obzirom da se mogao dovesti za nekih 30-ak hiljada "novčića", jasno je zbog čega je tako često korišten na Ultimate Teamu.

Drugi najkorišteniji igrač FIFA 19 Ultimate Team je Chelseajev N'Golo Kante, kojeg je kupilo ili dobilo na draftu 75,1 miliona igrača.

David de Gea je bio najkorišteniji golman sa 67.4 miliona korisnika FUT-a koji su ga imali u svojim timovima.

Klylian Mbappe, Neymar, Paul Pogba, Kyle Walker, Virgil van Dijk, Sergio Aguero, Alex Sandro i Raphael Varane su također u "najkorištenijem timu na FUT-u".

Nije nikakvo čudo da je većina igrača iz Premier lige, koja je ujedno najpopularnija liga na svijetu i često omiljena igračima nogometnih video igrica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi