Na vjenčanju Semira Štilića zapjevala se i Grbavica, a jedan gost je baš oduševio navijače Želje

Njega nisu zaboravili

Na vjenčanju Semira Štilića zapjevala se i Grbavica, a jedan gost je baš oduševio navijače Želje

E. Čaušević

Iskusni fudbaler Željezničara, Semir Štilić, zauvijek će pamtiti 23. decembar 2023. godine jer je odlučio stupiti u brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ninom.

Štilić i njegova djevojka čekali su kraj prvog dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te zimsku pauzu su iskoristili kako bi "stali na ludi kamen".

Veliki broj zvanica pojavio se na Štilićevom vjenčanju koje je održano u jednom sarajevskom hotelu, te je bilo zaista za pamćenje.

Prisutne je zabavljao Neno Murić, a nekoliko pjesama otpjevala je i legendarna bh. pjevačica Hanka Paldum.

Naravno, na svadbi je bio i veliki broj poznatih ličnosti iz svijeta sporta. Između ostalih tu su bili Aleksandar Kosorić, Edin Cocalić, Jasmin Burić, Samir Bekrić, Haris Alihodžić i mnogi drugi.

Oglasi

Ovo veliko slavlje nije moglo proći bez posebne pjesme, a to je naravno himna Željezničara pjesma Grbavica koju inače izvodi Mladen Vojčić Tifa.

Međutim, jedno lice privuklo je posebnu pažnju navijača Željezničara jer je riječ o nekadašnjem napadaču kluba s Grbavice.

U pitanju je srbijanski napadač Vojo Ubiparip kojeg navijači Želje itekako pamte. No, Štilić i Ubiparip nisu zajedno igrali za klub iz Doline ćupova već su saigrači bili u Lechu iz Poznana gdje je Štilić pružao zaista sjajne partije.

   Vojo Ubiparip i Samir Bekrić na vjenčanju Semira Štilića pjevaju Grbavicu

Ubiparip se pojavio jučer u Sarajevu na Štilićevom vjenčanju, te su navijači Željezničara oduševljeni što je i on iz sveg glasa zapjevao Grbavicu.

Inače, ovaj 35-godišnji napadač igra u Srbiji za Spartak iz Subotice, te je u dosadašnjem dijelu sezone na 19 mečeva dao pet golova i upisao dvije asistencije.

U Želju je stigao u oktobru 2017. i zadržao se sve do ljeta 2018. godine. Za sarajevski klub odigrao je ukupno 25 utakmica, dao je devet golova i dodao šest asistencija. Pored Željezničara u našoj zemlji nastupao je još za Tuzla City gdje je također imao zapažen učinak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Federalci
0 1
hzsg
Urednice...!!! Bila je i ona cuvena pjesma aktuelna.." Famose, Famose eto željane tamo se".
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi