Mama zvijezdi Rome ne da da ljubi mnogo stariju Rumunku: Ta žena je malo mlađa od mene...
Foto - Instagram

Zaniolo zabrljao

Mama zvijezdi Rome ne da da ljubi mnogo stariju Rumunku: Ta žena je malo mlađa od mene...

Midhat Šljivak

Mladi fudbaler Rome Nicolo Zaniolo nalazi se u centru pažnje italijanskih medija.

Ovaj 21-godišnjak u medijima nije iz fudbalskih razloga već zbog činjenice da je započeo vezu sa 12 godina starijom Rumunkom Madalinom Gheneom.

Zbog ove 33-godišnjakinje fudbaler Rome je ostavio trudnu djevojku Saru Scaperrottu, a ova djevojka više ne želi ni čuti za njega.

Za nju je Nicolo mrtav. Blokirala ga je na svim društvenim mrežama, a o svemu se oglasila i majka fudbalera Rome Francesca Costa.

"Željeli smo da sve ovo ostane privatno. Sara je oduvijek bila kao član porodice, a kada smo saznali da je trudna, Nicolo je nazvao i bio je potpuno izgubljen. Nije bio više zaljubljen u nju", govori Francesa i nastavlja:

"Ponudila sam joj da ode kod ljekara, ali je ona samo otišla iz kuće i od tada je nismo ni čuli ni vidjeli. Nije ju izbacio iz kuće, čula sam da ga je blokirala na društvenim mrežama".

Nije Sara željela da izvrši još jedan abortus jer je jedan napravila prije nekoliko mjeseci.

"Istina je da je prije sedam mjeseci imala abortus. I tada je situacija bila veoma neprijatna, jer su prekinuli, pa su ponovo počeli živjeti zajedno. Nisu dovoljno zreli da se nose sa tim", rekla je ona.

Francesca ne pristaje da je njezin sin u vezi sa mnogo starijom djevojkom.

"Ne sviđa mi se što se viđa sa tom ženom. Ona je tek malo mlađa od mene. Pokušala sam da mu ukažem da razmisli o svemu, ali nažalost je priča izašla u javnost. Neko ga je pogrešno savjetovao", rekla je Francesca.

Najnovije vijesti