Manekenka se javila fanovima uživo, nogometaš Rome joj se javio: "Ljubio bih te po cijeli dan"

Potvrđena veza Zaniola i Madaline

Manekenka se javila fanovima uživo, nogometaš Rome joj se javio: "Ljubio bih te po cijeli dan"

Edmir Škorić

Nicolo Zaniolo nedavno je uplovio u vezu sa 12 godina starijom rumunskom manekenkom Madalinom Ghene, zbog koje je ostavio svoju djevojku Saru Scaperrotto.

Zvijezda Rome je pred Božić napravila neshvatljivu odluku, no očito mu više prijaju stare dame, pa sada razmjenjuje nježnosti sa atraktivnom Rumunkom.

21-godišnji nogometaš je potvrdio sve glasine oko veze sa Rumunkom tako što se pridružio chatu dok se ona javljala uživo na drutšvenoj mreži.

"Mogu li te ljubiti cijelo vrijeme? Mogu li to raditi 25 sati dnevno? Šta ti misliš?", napisao je Zaniolo svojoj novopečenoj djevojci.

Zanimljivo je da su satima kasnije oboje na Instagramu objavili sliku dječaka i djevojčice koji se ljube, potvrđujući da su zajedno.

https://www.instagram.com/p/B_5ztsKnAW4/

Top Komentari

Chico
Fura se mali na Dzeku... hem se spandjao sa istarlahanom, hem starijom
0 0
Deepy
Ova ce ga naučit pameti, iskusnjara je to.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi