Ljubavne "vratolomije" mlade zvijezde Rome: Ostavio trudnu djevojku i otišao s 12 godina starijom

Sve priznao

Ljubavne "vratolomije" mlade zvijezde Rome: Ostavio trudnu djevojku i otišao s 12 godina starijom

Admin Čaušević

Nicolo Zaniolo (21) je u centru pažnje zbog svog privatnog života, a ne odličnih partija na terenu.

Mladi Italijan je u protekle dvije godine imao teške povrede koljena. Dok je primoran da miruje na terenu, van terena luduje.

Nakon što su se italijanskim medijima pojavile informacije da je ostavio djevojku Saru Scaperrottu radi 12 godina starije rumunske manekenke Madaline Gheneae, odlučio se i sam oglasiti.

Zaniolo je sada u vezi s rumunskom manekenom 

U emotivnom pismu kojeg je objavila Gazzetta dello Sport Zaniolo je prizno da ostavlja Saru koja je trudna, ali da namjerava biti dobar otac.

"Moja veza sa Sarom je završena već neko vrijeme, dok smo živjeli zajedno shvatili smo da se više ne slažemo. Bilo je tu sitnica koje nisu išle dobro za moj koncept života kao profesionalca."

"Kada mi je rekla da je trudna bio sam iskren prema njoj i rekao sam joj da nisam spreman za jednu takvu važnu stvar. Pogotovo kada se više nismo slagali, ali ona je odlučila da nastavi."

"Iako više neću biti njen partner, na sebe ću preuzeti potpunu odgovornost kao otac. Nadam se da će s ovim prestati i sve glasine iz moga privatnog života i da će se o meni pričati samo kao igraču", napisao je Zaniolo u pismu.

Zanialo se još uvijek oporavlja od povrede križnih ligamenta, iako je počeo s laganim treninzima teško je prognozirati kada će ponovo na teren.

Top Komentari

Turgut2
Koji **** of insana grehota je to uraditi zeni i onda bjezis kao bez glave i onda neku rospiju rumunsku jases
4 0
user1583752673
Jesi faca, majmune!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti