Zaniolo ju je ostavio zbog 12 godina starije Rumunke, ali Sara ne skida osmijeh s lica

I dalje je nasmijana

Zaniolo ju je ostavio zbog 12 godina starije Rumunke, ali Sara ne skida osmijeh s lica

Edmir Škorić

Rumunska manekenka i voditeljica Madalina Ghene je 12 godina starija od Nicola Zaniola i ona je ta koja je uspjela veznjaka Rome rastaviti sa Sarom Scaperrottom.

Zaniolo i Sara su definitivno raskinuli vezu, a talentovani reprezentativac Italije navodno je to uradio kako bi bio sa Madalinom.

Sara je tako ostala sama na Božić i u najljepše doba godine, no unatoč tome, ne briše od ranije objavljene zajedničke fotografije sa Zaniolom, a po onome što objavljuje trenutno na Instagramu, ne izgleda toliko shrvano i djeluje optimistično.

"Ljubavi moja", piše na fotografiji koju je Sara objavila 18. septembra i na kojoj se nalazi zajedno sa sada već bivšim dečkom. Ovih dana nastavila je sa objavom fotografija na Instagram, a objavila je i kolaž od četiri fotografije na kojima je sama i nasmijama s božićnom temom i uz poruku:

"Najbolje stvari u životu ne mogu se naći pod drv

etom, već kod ljudi koji su vam bliski u posebnim trenucima. Sretan Božić!".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CI6QOYehiec/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD6pH9sAdwT/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBbXWXZAHi7/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Nek se meni javi ja bi joj pružio sva seksualna zadovoljstva za razliku od ovog šmoklje koji je umislio da je neki frajer.
0 2
NKZ1922
Djevojke fudbalera svakako samo skacu s jednog magarca na drugog. Samim tim sto je takva ljepotica uopste bila sa ovakvim gaborom, samo jer je poznat, pokazuje njene ambicije. Isto kao sto ova vijest pokazuje kako bi Skoric bio dobar reporter za ekskluzivu, ali ne i za ss.ba
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi