Tottiju je od sinoć mrak pred očima: Prvo kćerka(16), a zatim bivša (42), i to dok im daje 12.500!

Legendu Rome je skupo koštao razvod

Tottiju je od sinoć mrak pred očima: Prvo kćerka(16), a zatim bivša (42), i to dok im daje 12.500!

A. Čaušević

Francesco Totti od prošle godine više nije sa Ilary Blasi nakon što se ovaj par rastavio poslije dvije decenije veze. 

Ilary Blasi je u petak proslavila svoj 42. rođendan i provokativnom fotografijom je odlučila dodatno da zagorača život svom bivšem partneru.

Trenutna voditeljica trenutno snima emisiju Ostrvo poznatih u Africi, a u petak je slavila svoj rođendan.

Na društvenim mrežama je objavila fotografiju eksplicitnog sadržaja iz bazena na kojoj se može vidjeti njena gola pozadina. Fotografiju pogledajte ovdje.

U njenom društvu je bio i novi partner Bastian Muller, njemački poduzetnik koji je zamjenio Fottija u njenom životu, ali i životu njene djece.

Oglasi

Tottiju je navodno pao mrak na oči nakon što je saznao šta je objavila njegova bivša partnerica jer tako smatra da je poslala lošu sliku svojoj djeci.

Međutim, glavobolju je Tottiju prije toga zadala i njegova 16-godišnja kćerka nad kojom čini se gubi kontrolu.

Ona je u petak otišla kod frizera, a tim prilikom je pokazala nevjerovatnu bahatost za svoj uzrast jer je nosila mnoge specijalizovane predmete poput naočara i torbe.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cpe88Gkqic0/?hl=en[/instagram]

Njena majka je poznata kao neko ko voli da uživa isključivo u luksuzu, a jasno je da istim stopama kreće i Chanel.

Inače, odlukom sudija Totti je dužan da bivšoj svakog mjeseca uplati 12.500 eura, dok je Ilary dobila i luksuznu vilu.

Sreća za Tottija koji je već neko vrijeme u vezi sa Noemi Bocchi je da može viđati svoju djecu kada poželi. Osim Chanel, bivši fudbaler Rome sa Blasi još ima sina Cristiana i još jednu kćerku Isabel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi