Kako danas izgleda Tottijeva prva? Ima 47 godina i odnosu na nju princa Rima je "pregazio život"

Maria Mazza je i dalje izuzetno atraktivna

Kako danas izgleda Tottijeva prva? Ima 47 godina i odnosu na nju princa Rima je "pregazio život"

A. Čaušević

Istinski zaljubljenik u Francesca Tottija zna svaki njegov gol, od najvažnijeg do najmanje važnog. Njegova djela na terenu pamtit će se decenijama, zahvaljujući i uspjesima s Rimom i onom Svjetskom prvenstvu 2006. godine kada je s Italijom postao prvak.

Možda, međutim, ne znaju svi svaki detalj privatnog života bivšeg kapitana Giallorossa. Bio je u sretnom braku s Ilary Blasi više od 15 godina, a njih dvoje su također dobili troje djece, Cristiana, Chanel i Isabel.

Par koji je također prošao kroz teške trenutke,a na kraju se razveo. Ali prije Ilary, rijetki su znali da je Totti bio u vezi sa Mariom Mazzom, manekentkom i također voditeljicom.

Rođena u New Jerseyju 1975. godine, ona se dvije godine kasnije sa porodicom vratila u Italiju, tačnije u Napulj. Godine 1996. sudjelovala je na izboru za Miss Italije i završila je na trećem mjestu, a nakon kratkog perioda provedenog u Milanu kao model, studirala je glumu.

Prva televizijska pojavljivanja između Rai 2 i Canale 5 započela su 1998. godine i upravo je u tim godinama živjela njezina veza s Francescom Tottijem.

Oglasi

Priča koja je završila u kratkom vremenu, s obzirom na to da se i sama Maria potom 2005. udala za Ludovica Lieta od kojeg se rastalatri godine kasnije.

Godine 2013. ponovno se udala za Amedea Quagliatu i nakon godinu dana postala majka malene Sveve.

Danas je Marija već poznato lice s televizije. Nakon učešća u nekoliko emisija jedno vrijeme se bila posvetila glumi da bi se potom vratila na televiziju.

Ona i Totti danas nisu u bilo kakvom kontaktu, nisu ostali niti prijateljia, a mediji na Apeninima su prije nekoliko godina pisali da se njihova veza loše završila.

"Možda ljudi misle da sam iz te veze izašla sa određenim traumama, ali vam mogu garantovati da naš prekid nije željela samo jedna strana kreveta", rekla je ona.

Iako je na pragu šeste decenije, Mazza se i danas drži odlično te bi rijeko ko u prvih mah pomislio da se radi o ženi koja će ubrzo napuniti 50 godina.

Na drugoj starni Totti je nakon razvoda sa Blasi već pronašao novu ljubav. Riječ je o Noemi Bocchi s kojom princ Rima živi novi život.

Top Komentari

Zenicanin
Gori ja sto sam otvorio ovaj clanak. Mra
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi