Francuzi nisu imali milosti prema Italiji, a Balotelli prema Pogbi: I dalje si ružan...
Foto: Instagram

Super Mario u svom stilu

Francuzi nisu imali milosti prema Italiji, a Balotelli prema Pogbi: I dalje si ružan...

Reprezentacija Francuske je svakako jedan od favorita za osvajanje predstojećeg Mundijala, a u sklopu priprema za završni turnir u Rusiji Trikolori su sinoć odigrali prijateljski meč protiv Italije.

Francuzi su i sinoć u Nici pokazali kvalitet i slavili sa 3:1. Briljirali su Deschampsovi izabranici, dok je sa druge strane dobru partiju pružio Mario Balotelli koji igra svoje prve duele u dresu Azzurra nakon četiri godine.

Balotelli se nakon utakmice družio sa veznjakom Francuske Paulom Pogbom, a danas nije propustio priliku da pohvali svog sinoćnjeg rivala, ali je u svom stilu morao i "bocnuti" fudbalera Manchester Uniteda.

Popularni Super Mario je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se osim njega nalazi i Pogba, te poručio:

"Kada je u pitanju prošla noć... Bravo Paul! Ali i dalje si ružan brate!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi