Fudbaler Stokea bježao od razbojnika, pa završio u lisicama?

Berahino ima svoju priču

Fudbaler Stokea bježao od razbojnika, pa završio u lisicama?

Britanski mediji su prenijeli informacije da je napadač Stokea Saido Berahino uhapšen u noći sa nedjelje na ponedjeljak.

Londonska policija je oko tri sata poslije ponoći dobila dojavu da je ispred restorana VQ došlo do incidenta.

U momentu kada je policija stigla ispred pomenutog restorana, koji inače radi čitavu noć, Berahino se svojim automobilu udaljavao sa mjesta navodnog incidenta.

Kada ga je policija napokon zaustavila, napadač Stokea je rekao da je bježao od razbojnika koji su ga pokušavali opljačkati. Ipak, u lisicama je završio upravo Berahino i to zbog sumnje na vožnju u alkoholiziranom stanju.

Nakon što je uhapšen, fudbaler iz Burundija je otkrio da je policiji rekao da mu je grupa razbojnika pokušala oteti automobil, te da su ga okružili, uzeli mu sat, ali da nisu uspjeli svojoj primarnoj namjeri jer je uspio ući u svoj automobil i pobjeći.

"Vidio sam da izlazi iz tog dijela restorana kada se začula neka buka. Posvađao se sa nekim ljudima. Čini mi se da su oni tek izašli iz svog automobila, ali to ne mogu da garantujem jer sam sjedio unutra", izjavio je za The Sun neimenovani svjedok dešavanja u i ispred resotrana VQ.

Inače, 25-godišnji Berahino je karijeru počeo u West Bromwich Albionu koji ga je u januaru 2017. prodao Stokeu za 14 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi