Fudbaler Zvezde na isti dan dobio dvoje djece s dvije različite žene!

Ludi život Lorenza Ebecilija

Fudbaler Zvezde na isti dan dobio dvoje djece s dvije različite žene!

Napadač Crvene zvezde Lorenzo Ebecilio ima životnu priču kao iz filma.

Na ovim prostorima je viđeno svakakvih slučajeva. Bilo je tu kontroverznih fudbalera, dolazila su mnogobrojna egzotična pojačanja sumnjivih kvaliteta ali Ebecilio je ipak fenomen kojeg će teško neko nadmašiti.

Naime, Holanđanin je 17. januara 2017. godine dobio dvoje djece, ali to ne bi bilo toliko čudno da je riječ o blizancima. Međutim, Ebiciliju su djecu na svijet donijele dvije različite djevojke i to - Ruskinje.

Ovu zanimljivu priču ispričale su obje djevojke koje su istovremeno bile u jednom šou programu, a Ebicilio je u to vrijeme nastupao za rusku Mordoviju. Ana Bugaeva i Darija Danilina su pokrenule spor protiv holandskog napadača i to nakon neplaćene alimentacije.

Ebicilio se na kraju obavezao na plaćanje alimentacije po 1.500 eura svakoj, a snimak gostovanja dvije djevojke je na Youtubeu pregledalo gotovo pola miliona ljudi za samo nekoliko dana.

Top Komentari

hercegbih
NISU SKUPE ZA ODRZAVAT..PLACA COVJEK CEIF SVOJ
20 3
E.Car
Tebra ti si za orden!!!! Još ako si uspio u istom krevetu za istu noć obje ti si moj idol!!! Jbg sada plaćaj ćejf
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi