17

Komentari (17)

opasni12
Davno sam rekao poslati inspekciju u ovu redakciju,pola bi ih bez diplome ostalo!
VelaHavle
Ko ga ba priziva ? Covjeka kojeg je od trenerskog posla samo zanimalo biti selktor BIH... Neka hvala
miso.hrgovcic
miso.hrgovcic
Covjeka ne zanima trenerski posao, valda bi se izjasnio, da ga interesuje
BaboBih
Pa nije isto voditi neki klub i repku? Sigurno bi imao autoritet i igraci bi ga postovali sto je veoma bitno za selektora. I ako jos zna pozvati igrace tacno takve koji mu mogu ispuniti zadatke zasto da ne bi mogao biti uspjesan?
Emir
On bi pozivao igrace da sa njim pijance i igraju pokera a ponekad mozda i black jack.
SeoRusilac
0 dana trenerskog iskustva, a priziva ga se za selektora. Nigdje veze. Bolje mu je da ne sjeda na klupu repke samo ce ga raja zahakati nakon par losih rezultata.
Mungos
Definicija patriote. Najveci sin!
makelele
Najpametniji, nije budala da se zamara sa bosansko hercegovackim ****vjetrima u savezu i nezahvalnim narodom tacnije 2 miliona selektora.
dinas
Sergej-lice svoje zemlje
makke07
Neznam ko ga priziva da bude selektor pa svi ga volimo i covjek je legenda ali činjenica je da nema trenerskog iskustva.
Dobojlija
Nije ni Dalic imao trenerskog iskustva ali odlicno vodi Hrvatsku ,bolje I amater koji zna pisloziti ekipu ,taktiku I motivisati je nego neki bivsi slavni fudbaler koji to nema pojma
enko
dalic je sa varteksom radio dobre stvari,nije on bez iskustva,udi u istoriju varteksa
Mowzilla
Šteta, a nije da nije pokušao, Munib ga je prevario, pa je Pape sjeo na klupu. Od tada ga ta pozicija više nikad nije zanimala, baš šteta...
teddy sheringham
Ko ga je prevario?
Mowzilla
Munib Ušanović, bivši sekretar NFSBiH. Ući izbora za novog trenera 2009. on je Barbarezu obećao mjesto trenera, medjutim je to Pape postao.
Matija Matko
Sindrom Kurcobolje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti