Georgina je sada pretjerala? Da li je moguće da nije ni primijetila kakavu je fotografiju objavila?

Izazvala mnoge reakcije

Georgina je sada pretjerala? Da li je moguće da nije ni primijetila kakavu je fotografiju objavila?

E. Škorić

Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda koja ima puno obožavatelja, s posljednjom fotografijom izazvala je miješane reakcije.

Georgina je objavila fotografiju iz bazena dok se zabavlja s djecom i poznatim nogometašem Juventusa, ali je jedan detalj bio pod posebnom lupom.

Iako Španjolka argentinskih korijena voli da pokazuje zavodljive obline, sada je otišla korak dalje, pa je, prema mnogima, isprovocirala tako što je zaboravila na donji dio kupaćeg kostima.

Fotografija se širi internetom, no na njoj se ne može najbolje procijeniti je li to zaista vidljivo međunožje Georgine ili "optička varka"...

Top Komentari

dundee
pink tv place za ovim novinarima
5 0
miki30
Šta kae:: Vidljivo međunožje, pa reci bolan komotno i pičoka jbt koji kreteni.. ja bi se stidio ovo da objavim, Mubere mi moje..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi