Šta se desilo između Dolores i Georgine? "Slučajno sam je otpratila s Instagrama"

Portugalski mediji pokušali napraviti svađu

Šta se desilo između Dolores i Georgine? "Slučajno sam je otpratila s Instagrama"

Majka Cristiana Ronalda Dolores Aveiro morala se oglasiti nakon što su portugalski mediji objavili informaciju da je u svađi sa djevojkom svoga sina Georginom Rodriguez. 

Portugalski list Correio da Manha objavio je tu informaciju uz podatak da je Dolores otpratila Georginu s Instagrama. Ronaldova majka, koja je poznata kao osoba koja nema ni jednu mrlju u medijima, odmah je reagovala preko storyja i objasnila da je zapravo slučajno otpratila 25-godišnjakinju koju je nazvala budućom snahom.

"Dragi moji pratioci, ako sam prestala pratiti nekoga s kim sam direktno povezana, to je stvarno čudno i može se desiti samo slučajno. Kao što znate, ja Instagram znam koristiti samo površno i ne razumijem se u sve opcije", poručila je ona preko pomenute društvene mreže.

"Ako sam prestala pratiti moju snahu i neke druge ljude, to je onda slučajno. Sigurno sma pritisnula dugme bez da sam znala da će se to desiti. Prestanite stvarati priče jer nema prekida dobrih odnosa", dodala je 65-godišnjakinja.

Majka četvero djece je svoju tvrdnju 'podebljala' tako što je lajkala Georgininu fotografiju koju je jučer objavila.

Inače, nevezano za ovu temu, treba reći da se Dolores još uvijek nalazi na Madeiri gdje se oporavlja od moždanog udara kojeg je dobila 3. marta. S druge strane, Ronaldo se sa ostatkom porodice vratio u Torino gdje je već počeoi trenirati s Juventusom i čekati nastavak sezone.

Top Komentari

user1579786451
Bas vam hvala,vec sam se bio nasikirao a sad znam da nije nista.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi