Počeo dugoiščekivani serijal o Georgini: "Dolazila sam na posao u autobusu, vraćala se u Bugattiju"

Sve o vezi Portugalca i manekenke

Počeo dugoiščekivani serijal o Georgini: "Dolazila sam na posao u autobusu, vraćala se u Bugattiju"

Edmir Škorić

Dokumentarni serijal "Ja sam Georgina" počinje s prikazivanjem danas i očekuje se rekord po gledanosti na Netflixu.

Svi žele znati sve o Georgini, koja je u najavi ovog dokumentarca kazala: "Svi znaju kako se zovem, ali malo ko zna ko sam ja".

Izabranica najpoznatijeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda imala je poprilično burnu i tešku prošlost. Od siromašne tinejdžerke do jedne od najslavnijih žena na svijetu.

Netflixov serijal donosi detaljan uvid u njen život, a ona je između ostalog još jednom ispričala detalje svog upoznavanja sa Ronaldom, koji ju je sreo u Guccijevoj prodavnici, gdje je Georgina radila kao prodavačica.

"Bilo je ljeto, četvrtak. Radila sam u Guccijevoj radnji. Trebala sam izaći u 17h i nazvao me kolega da ostanem još pola sata duže da uslužim klijenta. Kad sam izlazila iz trgovine, pojavio se zgodan muškarac visok skoro dva metra u pratnji djeteta i grupe prijatelja. Jako zgodan tip. Vrlo pristojno me pozdravio i nasmijao se. Počela sam osjećati golicanje u trbuhu. Pomislila sam: 'Šta mi je?'. Nisam ga htjela ni pogledati jer me bilo sram, ali sjećam se dobro trog trenutka", ispričala je Georgina.

Oglasi

"Viđali smo se u Gucciju, pa mi je jedne prilike rekao da će ići na jedan događaj. Rekla sam mu da ću i ja takođe doći. Cijeli dan sam razmišljala šta ću obući, kakvu frizuru ću napraviti. Kada sam došla tamo, vidjela sam opet tog zgodnog tipa. Nazdravili smo čašom šampanjca i morala sam ići na večeru u društvu. Ništa mi se nije sviđalo, ali morala sam ići".

Zbog Ronaldovih čestih utakmica, ali i Georgininog smrtnog slučaja u porodici, slabije su se sretali, no onda je dobila poruku od Ronalda da odu na večeru.

"Bila sam jako uzbuđena i na putu do restorana ruke su nam se sudarile, a drugi put kad se to dogodilo, uhvatili smo se za ruke. Te ruke su mi savršeno pristajale. Otili smo na večeru, nakon toga sam se vratila kući, a moje srce je brže kucalo od uzbuđenja", dodala je Georgina.

Pričala je i kako ju je Portugalac često "kupio" Bugattijem.

"Moje kolege bi poludjele, jer je Cristiano u Bugattiju dolazio po mene na posao. Dolazila bih autobusom, a onda se vraćala kući u Bugattiju, priča Georgina, a svega toga prisjeća se i sam nogometaš Manchester Uniteda.

"Georgina je bila posebna djevojka. Počeci ti veze bili su posebni, a s vremenom sam osjećao da je ona žena mog života i svaki trenutak sa njom za mene je bila posebna stvar".

Georgina i Ronaldo imaju četvero djece i još dvoje čekaju. Jedan su od najpoznatijih parova na svijetu i oboje zarađuju enormno bogatstvo na razne načine. Cristiano to čini igrajući nogomet i reklamirajući razne brendove, a jake ugovore sa najvećim brendovima na svijetu ima i sama Georgina.

Top Komentari

Ecosport
Nova Kim i Kanye. Pošto nema više ništa od fudbala, ostaje mu sada da reklamira majku svoje djece. Još kad izleti neki video nje s nekim drugim, to će onda biti najgledanije.
2 2
SeoRusilac
**** ovo daj p.o.r.nic
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi