Georgina pozirala na jahti, svi su gledali u ono što je obukla
Instagram

Nije baš jeftino...

Georgina pozirala na jahti, svi su gledali u ono što je obukla

O. Lekić

Georgina Rodriguez je prema mnogima najljepša WAG-sica svih vremena.

Popularnost zanosne Španjolke koja je osvojila srce Cristiana Ronalda raste iz dana u dan, a pažnju na sebe ponovo je privukla zahvaljujući fotografiji na jahti.

Ovog puta Georgina ne kači veš u tangama niti trenira pokazujući zategnutu zadnjicu... zapravo, obučena je više nego ikad.

Na porodičnoj jahti je pozirala obučena od glave do pete u 'Pradu', a engleski tabloid The Sun istražio je koliko su zapravo skupe krpice koje nosi na sebi.

Tako je navodno vrijednost običnih čarapa nevjerovatnih 155 eura, kožne gaćice se mogu kupiti za 565 eura, gornji dio košta 1340 eura. Tenisice, s druge strane, možete nabaviti za nešto manje od 800 eura (780).

Sve u svemu, Georgina u najopuštenijem izdanju nosi nešto manje od tri hiljade eura.

georgina rodriguez

Top Komentari

Maestro
**** vas Georgina ko da samo ona ima ****u koliko je reklamirate
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi