Georgina pokazala kako uči plesati, ali niko nije mogao prestati gledati u njenu zadnjicu

Ronaldova djevojka ponovo u centru pažnje

Georgina pokazala kako uči plesati, ali niko nije mogao prestati gledati u njenu zadnjicu

E. Čaušević

Georgina Rodriguez postala je planetarno popularna nakon što je prije nekoliko godina potvrđeno da je u vezi s Cristianom Ronaldom.

Ronaldo i Georgina uživaju u zajedničkom životu, a imaju i jedno dijete zajedno. Georgina je preko noći postala nevjerovatno popularna što pokazuju brojke na društvenim mrežama.

Ona na Instagramu ima skoro 19 miliona pratitelja, te od svojih objava zarađuje ogroman novac. Zbog toga se svaka njena objava pomno prati, a često Georgina svojim provokativnim izdanjima zna zagolicati maštu muških fanova.

Tako je bilo i ovaj put kada je Georgina objavila video kako je uzela časove plesanja, a mora se priznati da joj to ide jako dobro. No, zbog njenog stajlinga mnogi nisu mogli skinuti oči s njene zadnjice.

Top Komentari

DamirS
Koji paćenik moraš biti i objaviti ovakav naslov. Znači moraš biti baš se.xualni manijak da bi ti samo guzovi bili na pameti.
6 2
Penderinos
Ne znam što bi neko gledao u njenu stražnjicu , nije od zlata
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi