Slaba na fudbalere: 'Iskoristila' Ronalda, pa zavela Lulićevog saigrača

Desire ima novu ljubav

Slaba na fudbalere: 'Iskoristila' Ronalda, pa zavela Lulićevog saigrača

Ljubavni život Cristana Ronalda bio je prilično buran prije nego što se skrasio sa Georginom Rodriguez. Portugalac iza sebe ima niz afera, gotovo iz dana u dan se povezivao s mnogim poznatim ljepoticama, a jedna od njih je i Desire Cordero.

Član Juventusa ju je navodno 'smuvao' preko Instagrama i to dok se liječio od povrede zadobijene u finalu Evropskog prvenstva, a iako su mnogi tvrdili kako su jedno za drugo, njihova romansa na kraju nije dugo potrajala.

Navodno je Ronaldu zasmetalo to što je Desire njihovu vezu previše eksponirala, na sve strane je pričala o njima, pa je procijenio da njegovo ime koristi samo za promociju i vrlo brzo je uslijedio raskid.

Ovoj misici, ipak, nije trebalo dugo da padne u zagrljaj drugom nogometašu. Naime, ona je danas u vezi sa Joaquinom Correaum koji sa Senadom Lulićem dijeli svlačionicu u Laziju, a iako se medijski ne eksponiraju, navodno žive zajedno i maksimalno uživaju u svakom trenutku zajednički provedenom.

Joaquin, kao ni Cristiano, očito nije mogao odoljeti šarmu i 'bogatstvu' koje Desire nudi...

.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi