Moratina supruga se tek porodila, pa objavila kakav poklon joj je poslala Georgina

Potrošila oko 5.000 eura

Moratina supruga se tek porodila, pa objavila kakav poklon joj je poslala Georgina

E. Čaušević

Supruga Alvara Morate, Alice Campello, nedavno se porodila i na svijet donijela djevojčicu, ali je provela nekoliko sedmica u bolnici zbog komplikacija prilikom poroda i na svu sreću na kraju je uspjela da se oporavi. 

Morata je na Insgramu prije nekoliko sedmica objavio da su on i njegova supruga Alice ponovo postali roditelji, ali da je ona morala ostati u bolnici jer je bilo komplikacija prilikom poroda.

Alice je obilnije krvarila nakon poroda i stvorile su se komplikacije, ali je na svu sreću uspjela da se izvuče i oporavi. Nedavno je s bebom napustila bolnicu i objavila je fotografije da su izašle i u prvu šetnju.

Ona je na Instagramu objavila nekoliko fotografija, a također otkrila je i da je dobila poklon od Georgine Rodriguez koja nije štedila novac da obraduje Alice.

Moratina supruga objavila je da joj je Georgina za poklon kupila torbu za stvari koje joj trebaju za bebu, ali to ne bi bilo ništa čudno da se ne radi vjerovatno o najskupljoj torbi što se tiče "baby programa".

Torba je marke Dior, a španski mediji pišu da je Georgina na nju potrošila čak 2.400 eura. No, navodno to nije bio jedini poklon koji je Ronaldova djevojka poslala Moratinoj supruzi.

Španski mediji objavili su da je ona ukupno potrošila oko 5.000 eura jer je kupila još nekoliko stvari za Moratinu najmlađu kćerkicu.

Poznato je da su Georgina i Alice u dosta dobrim odnosima i družile su se često dok su Ronaldo i Morata zajedno igrali u Real Madridu, a iako su još prije nekoliko godina u različitim klubovima one su zadržale odličan odnos.

To su najbolje pokazali i pokloni koje je Georgina poslala njoj, a uskoro je najavila i da će ju posjetiti u Madridu kada se vrati iz Saudijske Arabije.

Promo

Top Komentari

user1635426697
Jedan od najglupljih clanaka u zadnje vrijeme.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi