Georgina obukla dugi kaput i otišla u kupovinu u Riyadhu, pa zgrozila Saudijce slikama iz lifta

Nije joj lako poštovati sve te zakone

Georgina obukla dugi kaput i otišla u kupovinu u Riyadhu, pa zgrozila Saudijce slikama iz lifta

E. Čaušević

Georgina Rodriguez sigurno se još uvijek navikava na život u Saudijskoj Arabiji gdje joj je vjerovatno teže nego što je očekivala, a posebno jer javnost u toj zemlji prati svaki njen potez i objavu na društvenim mrežama.

Cristiano Ronaldo je krajem prošle godine iznenadio sve objavom da će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji gdje je do ljeta 2025. godine potpisao ugovor s Al Nassrom.

Nakon odlaska iz Manchester Uniteda cilj mu je bio da ostane u Evropi i ode u neki vrhunski klub, ali kada se to nije desilo Ronaldo je odlučio da prihvati izuzetno bogatu ponudu koju je dobio iz Saudijske Arabije.

On u Riyadhu sa svojom porodicom živi u luksuznom hotelu gdje je zakupio čak 17 apartmana na jednom spratu kako bi se što prije navikli na život u tom gradu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnCdBOuJPBk/[/instagram]

Međutim, jasno je da stvari ne idu baš tako lako pogotovo zbog strogih pravila u S. Arabiji vezanih za žene. Sigurno da je Georgini u svemu tome najteže jer mora dobro paziti u kakvoj odjeći izlazi u javnost.

Oglasi

Georgina pokušava koliko god može da poštuje zakone i običaje u toj zemlji, ali kada je oblačenje u pitanju tu ima najveći problem. Iako u javnost ne izlazi nikada golišava i u provokativnim haljinama kao inače jasno je da joj se u S. Arabiji prati svaki korak.

To se najbolje vidjelo po prethodnim njenim objavama na Instagramu. Ona je jučer bila u šopingu u jednom tržnom centru u Riyadhu i bila je prikladno obučena, odnosno nosila je dugi kaput koji je pokrio njeno tijelo.

Ipak, napravila je grešku objavama drugih fotografija i to iz lifta. Tu je Georgina bila bez kaputa i dosta oskudnije obučena što je ponovo izazvalo gnjev javnosti u Saudijskoj Arabiji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoFXs8zNcLN/[/instagram]

Georgina se pohvalila i svojom novom frizurom, ali na njenu žalost to nije bilo u prvom planu jer je ponovo dobila kritike da se ne može tako ponašati na javnom mjestu i da se mora dosta pristojnije oblačiti.

Iako su njeni fanovi bili oduševljeni njenim stajlingom na kraju su komentari ljudi iz Saudijske Arabije bili u centru pažnje i zasjenili su činjenicu da je na ovu objavu dobila čak preko tri miliona lajkova.

Inače, Georginu na ovoj društvenoj mreži prati 45.6 miliona ljudi, a naravno postala je planetarno popularna zbog ljubavne veze s Cristianom Ronaldom s kojim ima zajedno i dvoje djece.

Promo

Top Komentari

CD84
Butik dama!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi