Je li Ronaldo ponizio Georginu za njen rođendan? Izveo je u luksuzni restoran, ostalo je nevjerica

Snimci kruže internetom

Je li Ronaldo ponizio Georginu za njen rođendan? Izveo je u luksuzni restoran, ostalo je nevjerica

A. Čaušević

Svako za svoj rođendan želi biti prva zvijezda večeri, pogotovo je to slučaj sa planetano popularnim osobama. Ipak, za Georginu Rodriguez stvari nisu išle po planu.

Georgina Rodriguez je u petak proslavila svoj 29. rođendan, a dugogodišnja partnerica Cristiana Ronalda nije se činila baš presretnom.

Prije nekoliko sedmica španska influenseria je obradovala Ronalda skupocjenim automobilom, dok nije poznato kakav joj je poklon uručio slavni Portugalac.

Međutim, ono što bode u oči su scene sa zajedničke porodične večere tokom rođendanske proslave jer je Ronaldo upotpunosti zasjenio svoju djevojku.

Georgina i Ronaldo uopšte nisu zajedno ušli u restoran. Prvo je to uradila Španjolka sa djecom, a Portugalac je ušao sa prijateljima.

I dok su ulazili u restoran svi su željeli fotografisati Ronalda, dok je Georgina potpuno izignorisana. Slavni fudbaler se našalo sa prisutnim pa je i on uzeo mobitel i fotografisao ostale.

Oglasi

Prava ludnica je uslijedila tek nakon okončane večere. Kada je Ronaldo izašao iz restorana, čekalo ga je nekoliko stotina fanova da ga fotografiše?

A Georgina? Potpuno neprimjećena od prisutnih sigurno je bila razočarna svojom rođendanskom zabavom.

Inače, Saudijci su se odlučili da maksimalno "pripaze" najpopularnijeg fudbalera današnjice. Tako su mu i poklonili jedinstveni sat vrijedan čak 700.000 eura. 

Ipak, još uvijek čekaju na neku Ronaldovu čaroliju na terenu jer je višestruki osvajač Zlatne lopte i dalje bez gola.

Da stvar bude gore zadobio je i povredu noge pa je upitno kada će zaigrati na način kako se to očekuje od igrača koji godišnje zaradi 200 miliona eura.

Top Komentari

CD84
Butik dama! Sta je ocekivala??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti