Prezadovoljna šta joj je Rus uradio: Georgina bez grudnjaka, stoji pored ogledala, gleda u kameru...

"Zapalio" internet

Prezadovoljna šta joj je Rus uradio: Georgina bez grudnjaka, stoji pored ogledala, gleda u kameru...

Admin Čaušević

Georgina Rodriguez je jedna od najpoznatijih žena na svijetu prvenstveno zahvaljujući svom partneru Cristianu Ronaldu, a sada se i ona odlučila pridružiti klubu "bez grudnjaka" koji je u posljednje vrijeme jako popularan među ženama.

Rodriguez se pridružila se klubu bez grudnjaka tako što je nosila crvenu haljinu s korzetom, a fotografije je u javnost je poslao poznati ruski frizer Ruslan Nureev.

Kako bi u prvi plan istakla svoju frizuru, španska influenserica se odlučila za crvenu haljinu, međutim bilo je nemoguće ne primjetiti da ne nosi grudnjak.

Rus je Georginine pramenove ispleo u dugu pletenicu koja joj je sezala niz leđa, a jasno je bilo da su oboje prezadovoljni.

Nureev je stigao u Saudijsku Arabiju prvenstvno radi Georgine te objavio dvije fotografije na svom Instagramu profilu.

Oglasi

Georgina na fotografijama promoviše svoje nove pramenove dok stoji pored ogledala u svojoj crvenoj haljini i tako je "zapalio" internet.

"Prelijepo odrađeno"; "Kakva ljepota"; "Opsesivnost", "Ali ta ljepota", samo su neki od komentara na fotografiji koja je ubjedljivo najpopularnija na Nureevoom profilu.

Ruslan Nureev je jedan od najpoznatijih svjetskih frizera

Nema sumnje da je Georgina ovu uslugu masno platila, ali ako za nekoga novac nije problem to je ova 29-godišnjakinja.

Ronaldova partnerica nedavno i na festivalu u Veneciji nije nosila grudnjak tako da joj ovo nije bio prvi put da se pojavljuje bez ovog odjevnog predmeta.

Prije nekoliko dana i ona je odlučila "počastiti" svoje fanove nevjerovatno atraktivnim fotografijama iz aviona na kojim je do izražaja došao luksuz u kojem živi.

Tokom prošle sedmice u Saudijskoj Arabiji je obilježen Dan državnosti, a taj događaj nije mogao proći bez Georgine pošto je i ona promovisala azijsku zemlju kao i ostale najveće fudbalske zvijezde. Pri tome je svakako zaradila i ogroman novac.

Georgina je skoro godinu dana u Saudijskoj Arabiji i uopšte ne smetaju strogi islamski zakoni u toj zemlji da obavlja svoje marketinške poslove, a nekoliko puta je i kritikovana od strane lokalne javnosti zbog pikantnih fotografija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi