Georgina nije mogla obuzdati bujne grudi i nastale su fotografije za sva vremena
Foto - Thigonox / Future Image

Uhvatili su pravi trenutak

Georgina nije mogla obuzdati bujne grudi i nastale su fotografije za sva vremena

Midhat Šljivak

Izabranica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, pojavila se tokom ove sedmice na filmskom festivalu u Veneciji. Crvena haljina koju je obukla otkom večeri privukla je veliku pažnju jer je u njoj 29-godišnjakinja jedva obuzdavala bujne grudi.

Georgina Rodriguez je svjetsku slavu stekla zbog činjenice da je izabranica jednog od najboljih fudbalera svih vremena Cristina Ronalda.

Špansko-argentinski model tu je slavu je itekako znala iskoristiti. Potpisala je brojne ugovore od kojih odlično zarađuje i njeno je samo da pozira fotografima i da se pojavljuje na određenim događajima.

Filmski festival u Veneciji je tokom sedmice bio događaj na kojem je Georgina ponovo zablistala. Pojavila se u crvenoj haljini s kojom je imala i određenih problema.

Njene bujne grudi silno su željele vani. Nije ih mogla obuzdati, pa su u jednom trenutku nastale fotografije o kojima će se dugo pričati.

Oglasi

Fotografi su naravno iskoristili trenutak da uhvate pravi detalj, no teško je vjerovati da će Georgini ovi snimci zasmetati.

Ona je ranije imala mnogo kontroverznijih snimaka i fotografija. Jasno je to samim pogledom na njene društvene mreže, gdje je ogroman broj golišavih scena.

Čak to radi i nakon odlaska u Saudijsku Arabiju. Za nju ne važe pravila kao za obične žene u ovoj zemlji i dozvoljeno joj je da na ulicu izlazi obučena po volji.

Kod kuće to bude još i eksplicitnije. Svjedno je Georgini što čitav svijet vidi njene obline i očigledno je da uživa u tome.

Georgina je ipak ponovo uspjela u jednom - izazvati pažnju svih. Za to je i plaćena, a uspjela je izmamiti i brojne uzdahe muške populacije.