Pa nema ni šest godina: Svi su šokirani božićnim poklonom Georgine za kćerku

Ima se, može se

Pa nema ni šest godina: Svi su šokirani božićnim poklonom Georgine za kćerku

Edmir Škorić

Sva djeca na svijetu u ovo doba godine nestrpljivo čekaju Djeda Mraza i nadaju se poklonima, no nemaju svi jednaku sreću u životu.

I dok neka djeca ostaju uskraćena za poklone ili dobijaju neke manje vrijedne poklone, druga dobijaju sve što im duša poželi. Tako su djeca Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez za novogodišnje praznike dobili zaista puno toga.

Georgina je objavila fotografije na društvenim mrežama i pokazala poklone kojima je ovaj slavni par zatrpao svoju djecu.

Njihove kćeri iako tek male djevojčice, već su dobile neke ozbiljne stvari. Tako najstarija kćerka nema ni šest godina, ali joj je poklonjena Louis Vutton torba od 1750 eura.

Oglasi

"Sretne princeze", pohvalila se sama Georgina putem svojih Instagram 'priča' uz ovu fotografiju na kojoj se vidi da mališani nisu dobili samo ovaj poklon, već i velik broj igračaka.

I naravno, očekivano, ponovo su krenule kritike na račun para. Mnogi smatraju da ovakve stvari ne bi trebalo poklanjati djeci.

Međutim, to nije ništa novo u porodici Cristiana Ronalda. Djeca često nose odjeću vrlo skupih marki. Još prije nekoliko mjeseci maleni Mateo pojavio se s ogromnim dijamantom u uhu, što je također izazvalo pravi val komentara.

Ipak, Ronaldo i Georgina ne mogu da ne usreće svoju djecu, bez obzira na to kakve im poklone priušte. Ovaj par posjeduje veliko bogatstvo i nesebično ga dijeli i sa svojom djecom.

Najpoznatiji ljubavni par na svijetu trenutno živi u Saudijskoj Arabiji. Nedavno su odmarali u ekskluzivnom području Saudijske Arabije gdje noćenje košta i do 10.000 eura.

Georgina često objavljuje fotografije na društvenim mrežama i pokazuje raskošan život koji vode. Uglavnom nose najskuplje marke odjeće, jedu u najboljim restoranima, putuju na najskuplja mjesta i voze najbjesnija vozila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi