Georgina Rodriguez u vrućoj akciji: "Odbačeni" dobio dozu meraka, odmah je postao druga osoba!

Pikantne scene sa jahte

Georgina Rodriguez u vrućoj akciji: "Odbačeni" dobio dozu meraka, odmah je postao druga osoba!

Admin Čaušević

Georgina Rodriguez je najpoznatija žena fudbalera na svijetu, gdje se god pojavi glamurozna influenserica izaziva ogromnu pažnju i predstavlja magnet za paparazze, posobeno tokom ljetnih odmora.

Rodriguez je već dugi niz godina u vezi sa Cristianom Ronaldom, a ta veza joj je donijela svjetsku popularnost od koje je obilato profitirala te zahvaljujući svemu zarađuje ogroman novac.

Atraktivna brineta je itekako seksipilna, a to se najbolje vidi tokom zajedničkog odmora sa Ronaldom na jahtama kada fotografi nastoje da uhvate pikantne fotografije ovog para.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/georgina-rodriguez-pupak-al-nassr/461345[/instagram]

Tako su jedne prilike objektivni uspjeli zabilježiti i strastveni trenutak između Georgine i Ronalda, dok su ležali na jahti i punili baterije za zimu.

Oglasi

Vidljivo je da je Georgina Ronaldu priuštila zadovoljstvo i u tim trenucima ga vrlo vjerovatno učinila najsretnijom osobom na svijetu. A te trenutke su uspjeli snimiti i fotografi.

Djevojka rođena u Buenos Airesu je poznata kao neko ko voli da pokazuje svoje atribute, pogotovo tokom ljetne sezone, ali je rijeko kad snimljena u akciji.

Zanimljivo da su pikantne fotografije nastale u momentima kada je Ronaldo prolazio kroz najteže trenutke u fudbalskoj karijeri. Bilo je to na ljeto 2022. godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjaUY1IqYnv/[/instagram]

Kao što je poznato Ronaldo je u to vrijeme bio otpisan u Manchester Unitedu, prekrižen je od strane Erika Ten Haga te se osjećao odbačenim. Ujedno je i ponižavana dobivanjem mizerne minutaže.

Oglasi

Ubrzo nakon toga Portugalac je raskinuo ugovor sa Unitedom, odigrao skromno Svjetsko prvenstvo u Kataru te potpisao za Al Nassr. 

U međuvremenu je na neki način slavni fudbaler postao i druga osoba, naučio je ozbiljnu životnu lekciju te sada opet ponovo uživa u fudbalu gdje iz utakmice u utakmicu postavlja nove rekorde.

Špekulisalo se o mogućoj krizi između ovog para, ali je ljubav Georgine i Ronalda jača nego ikad pa neće biti iznenađenje ukoliko kroz neko vrijeme stanu i na ludi kamen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi