Prosječan Bosanac radi godinu dana za tu cifru - Nestvarno koliko su noćenje platili CR i Georgina
Poznati par odmara u Saudijskoj Arabiji - Plaćaju papren novac.

Luksuzan odmor

Prosječan Bosanac radi godinu dana za tu cifru - Nestvarno koliko su noćenje platili CR i Georgina

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo pred kraj 2022. godine prešao je u Saudijsku Arabiju gdje je potpisao bogati ugovor s Al Nassrom, a trenutno odmor provodi upravo u toj zemlji i plaća paprene cijene. 

Sigurno najpoznatiji ljubavni par na svijetu su fudbaler Cristiano Ronaldo i manekenka Georgina Rodriguez koji trenutno žive u Saudijskoj Arabiji.

Georgina je saputnica Ronalda i prati ga tamo gdje i on igra fudbal, a put ga je 2022. godine iz Manchestera odnio u Rijad gdje je potpisao za Al Nassr.

Poznati par uživao je u odmoru, a odlučili su se da odmor provedu upravo u Saudijskoj Arabiji koja im se očito itekako svidjela. 

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez uživali su u boravku u ekskluzivnom odmaralištu Banyan Tree AlUla koje se nalazi u pustinji Saudijske Arabije.

Oglasi

U pitanju je ekskluzivno područje, gdje noćenje košta između 8.000 i 10.000 eura po noći što prosječan Bosanac zaradi ili čak ne zaradi niti za godinu dana u svojoj domovini. 

Odmaralište se ističe po svojim luksuznim sadržajima i vrhunskim uslugama. Nisu otkriveni detalji o aktivnostima koje je par radio tokom svog odmora.

Strategija Saudijske Arabije

Saudijska Arabija se pozicionirala kao jedan od glavnih investitora u razvoj luksuznog turizma kao dio svoje ekonomske strategije za diversifikaciju prihoda izvan nafte.

Cristiano je potpisao ugovor kojim će za dvije i po godine zaraditi 500 miliona eura, ali dio iznosa plata i u zamjenu za ovakve reklamne akcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi