Georgina Rodriguez osvojila dobitak na lutriji
Dobila je 20 eura.

Saputnica CR-a

Georgina Rodriguez osvojila dobitak na lutriji

Eldar Ganibegović

Inostrani mediji objavljuju da je Georgina Rodriguez osvojila nagradu na lutriji, no nije riječ o iznosu koji je nedostižan običnim ljudima, naprotiv.

Božićna lutrija u Španiji tradicionalno je održana ove godine, a jedna od dobitnica bila je i Georgina Rodriguez, životna saputnica Cristiana Ronalda.

Riječ je o takmičenju koje nudi ukupne nagrade vrijedne milione eura, u nekoliko kategorija. 

Broj na lutriji koju je Georgina Rodriguez kupila još u septembru izvučen je osmi u svojoj kategoriji, te joj je on donio nagradu. 

Mundo Deportivo piše da je Georgina Rodriguez osvojila nagradu od 20 eura. Simbolično, dakle. 

Georgina Rodriguez ima bogatstvo procijenjeno na 15 miliona eura, pa je teško povjeravati da će i dignuti tih 20 eura.

Oglasi

Ko je bio prvi dečko Georgine Rodriguez? 

Prije veze s Ronaldom, Georgina je bila u vezi s fotografom Javierom Hernandezom, popularno zvanim Javi. Njih dvoje upoznali su se u dobi od 13 godina i bili su u vezi koja je trajala gotovo pet godina.

"Od 13. do 18. godine provodili smo puno vremena zajedno. Godinu dana smo bili u istom razredu, a onda smo, iako u različitim razredima, održavali vezu. Imali smo istu grupu prijatelja i istina je da imam samo dobre stvari za reći o njo", rekao je Javi nedavno.

Javier je otkrio da već dugo nije u kontaktu sa Georginom što je nekako i očekivano jer je teško vjerovati da Španjolka želi ugroziti svoju vezu sa Cristianom Ronaldom.

Mnogi će reći da po izgledu Hernandez uopšte ne treba zaviditi Ronaldu, dok je teško vjerovati da bi ga zbog njegovog posla Georgina danas uopšte i pogledala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi