Djevojka pošteno izvrijeđala Georginu: "Šta će ona ovdje i kako da do sada nije naučila engleski?"

Novinarka bez dlake na jeziku

Djevojka pošteno izvrijeđala Georginu: "Šta će ona ovdje i kako da do sada nije naučila engleski?"

Edmir Škorić

Georgina Rodriguez naišla je na kritike novinara zbog pojavljivanja na filmskom festivalu u Cannesu.

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez nedavno je bila na najprestižnijem filmskom festivalu u Cannesu gdje je privukla pažnju fanova i medija. Španska manekenka dobila je ljubav fanova, ali također ju je kritikovala poznata novinarka Nuria Marin zbog odijevanja.

Georgia se redovno još od 2016. godine pojavljuje u Cannesu među najvećim zvijezdama filmske industrije. No ove godine Nuria Marin bila je zgužvana nedavnim pojavljivanjima manekenke.

Na Filmskom festivalu 2023. Ronaldova djevojka nosila je prekrasnu sjajnu zlatnu haljinu s malo nakita. Odjevnu kombinaciju modela napravio je Ali Karaoui.

"Georgina se mjesecima pripremala za ovaj događaj. Nije glumica, ali paradira crvenim tepihom. Šta će ona ovdje? Moram izraziti i svoje iznenađenje njenim lošim znanjem engleskog unatoč tome što je imala sve mogućnosti za učenje. Uostalom, ljepota nije sve – nije sve fizički, postoje i drugi aspekti duhovne prakse", kazala je novinarka.

Oglasi

Kao djevojka Cristiana Ronalda, Georgini su vrata širom otvorena gdje god se pojavi, a svojim izgledom uglavnom privlači veliku pozornost, što je bio slučaj i u francuskom Cannesu.

Pažnju je prije nekoliko dana privukla i ogrlicom koju je nosila na festivalu, a čija vrijednost se procjenuje na preko milion eura.

Pored skupocjene ogrlice špansko-argentinska manekenka na sebi je imala dvije narukvice i dijamantski prsten koji košta pravo bogatstvo.

Izabranica Cristiana Ronalda poznata je kao strastvena skupljačica nakita i s obzirom na platu koju njen muž ima u Saudijskoj Arabiji, sebi može priuštiti apsolutno što joj je volja.

Ona zbog poslovnih obaveza često putuje svijetom, ali njena trenutna adresa je Rijad, barem još neko vrijeme, dok Ronaldo ne donese odluku da napušta Saudijsku Arabiju. Dosta se o tome govori u posljednje vrijeme, ali treba imati na umu da Portugalac ima ugovor vrijedan 500 miliona eura.

On s Al Nassrom nije uspio da osvoji titulu, pošto je kolo prije kraja prvenstva njegov tim ostao drugi sa nedostižnom razlikom u odnosu na Al Ittihad.

U trenutku kada je Ronaldo potpisao, Al Nassr je bio lider na tabeli, ali ni njegovih 14 prvenstvenih golova nije pomoglo ekipi da osvoji titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi