Kako je Ronaldo napio Georginu? Oduzeta od alkohola ne zna za sebe, dok joj se partner smije u lice

Čuveni glamurozni par

Kako je Ronaldo napio Georginu? Oduzeta od alkohola ne zna za sebe, dok joj se partner smije u lice

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez su već mjesecima u centru pažnje što i nije iznenađenje s ozbirom na njihovu planetarnu popularnost. Spominjalo se da su i krizi, međutim sve su demantovali i njihova veza djeluje idilično.

S obzirom da su duže od šest godina zajedno sasvim je logično da je njihova veza imala određenih uspona i padova, međutim iako se nisu vjenčali, naznaka o eventualnom raskidu još uvijek nema.

Već nekoliko mjeseci žive u Saudijskoj Arabiji gdje posjećuju razne događaje, baš kao što je to bio slučaj dok je Ronaldo igrao u Evropi.

Od brojnih događaja na kojim su prisustvovali zajedno posebnu pažnju privukao je onaj iz 2019. godine tokom MTV nagrada u Sevilli.

Tada se Ronaldo kao fudbaler Juventusa pojavio u crvenom odijelu, dok je Georgina stigla u plavoj haljini sa dubokim rezom i izgledali su zajedno glamurozno.

Oglasi

Tokom zabave, Georgina je očigledno prejerala. Konzumirala je previše alkohola i izgledala je poprilično pogubljenja. S druge strane Ronaldo joj se smijao u lice s namjerom da je oraspoloži.

Bio je to jedan od rijetkih događaja na kojem su se mogli vidjeti Ronaldo i Georgina kako se provode i uživaju, pošto su sve njihove zabave obično zatvorenog tipa.

Inače, Ronaldo je poznat kao osoba koja ne konzumira alkohol. To pravilo je prekršio samo jednom i to u noći kada je sa Portugalom postao prvak Evrope 2016. godine.

Slavnom Portugalcu je otac bio alkoholičar zbog čega nikada nije osjetio očevu ljubav i to je glavni razlog zašto ne pije alkoholna pića. CR je bez oca ostao kada je imao svega 20 godina.

Druga dva razloga zašto ne pije su činjenica da donira krv te činjenica da je sa 15 godina imao problema sa srcem zbog čega je imao i blagi operativni zahvat.

Oglasi

Za razliku od njenog partnera Georgina se očigledno voli opustiti i popiti koju čašicu viška, međutim to uglavnom radi u tajnosti i daleko od očiju kamera i fotografa.

Inače, Georgina se posljednjih dana nalazi i na udaru brojnih stanovnika Saudijske Arabije i to zbog objava na društvenim mrežema, a neki čak i traže njeno izbacivanje iz zemlje.

Prvo je objavila fotografije sa bazena na kojim su do izražaja došli njeni atributi, a zatim je snimila i video kako twerka.

"Čisto sumnjam da Ronaldo nije upoznat s onim što njegova djevojka postavlja na društvene mreže. Znaju li oni uopšte gdje se nalaze? Doslovno rade sve kako bi ih protjerali iz Saudijske Arabije. To su i zaslužili", samo je jedna od poruka koju su poslali očigledno ljutiti žitelji Rijada.

Top Komentari

HarisADP
Zene su najbolje kad su pjane hahaha. **** je kako ti dusa hoce haha ona na sve pristaje hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi