Georgina Rodriguez napravila potez kojim je Ronalda dovela pred svršen čin! CR ima samo jedan izbor!

Nazire se nova kriza

Georgina Rodriguez napravila potez kojim je Ronalda dovela pred svršen čin! CR ima samo jedan izbor!

Admin Čaušević

Nazire se nova kriza između Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez koja bi mogla značiti i kraj romanse koja traje od 2017. godine. 

Očekivanja vezana za okupljanje cijele porodice Aveiro na krštenju Valentine, kćeri Katie Aveiro i nećakinje Cristiana Ronalda su izazvale novi zemljotres u romansi slvanog Portugalca i njegove partnerice.

Prema nekim portugalskim medijima, igrač i Georgina Rodriguez neće biti prisutni na događaju koji je zakazan za 27. august na Madeiri.

Prije nekoliko sedmica govorilo se o mogućem zbližavanju porodice Aveiro i Georgine Rodriguez. Zapravo, prijedlog da se Valentina krsti na Madeiri viđen je kao prilika za okupljanje cijele porodice.

Katia Aveiro, sestra bivšeg igrača Real Madrida i pjevačica koja živi u Brazilu, bila je glavna zagovornica ovog susreta.

Oglasi

Međutim u emisiji 'Noite das Estrelas' na portuglaskom tv kanalu CMTV otkriveno je da Ronaldo ima obveze sa svojim klubom, Al-Nassrom, za taj datum. Zbog čega je prisutnost Georgine i djece na ceremoniji postala upitan.

Unatoč nagađanjima i nadi da će Georgina i djeca doći, Hugo Aveiro, Cristianov stariji brat, potvrdio je u izjavama za 'Diario da Madeira' da je prisustvo Ronaldove partnerice isključeno zbog njihovih obaveza u Saudijskoj Arabiji.

Odsutnost sa krštenja povećava prethodne napetosti između Georgine i porodice Aveiro, pojačavajući glasine o mogućim razdoru.

Bilo je za očekivati da kada već Ronaldo ne može doći, to urade Georgina i njihova djeca, međutim sada ni to neće biti slučaj.

Vijest je bez sumnje mnoge Rondolve i Georginine fanove ostavila u iščekivanju moguće konačne krize koja bi mogla i značiti kraj romanse sa Ronaldom.

Ronaldo je poznat kao neko koje jako vezan za svoju majku Dolores i upravo je ona ranije odlučivala s kim će biti slavni fudbaler pa neki mediji sada špekulišu da će dobiti ultimatum ili Georgina ili ostatak porodice.