Uradili su Pjaniću presađivanje kose i jučer objavili fotografiju, a komentar ostavio i Ronaldo

Napravili odličan posao

Uradili su Pjaniću presađivanje kose i jučer objavili fotografiju, a komentar ostavio i Ronaldo

E. Čaušević

Miralem Pjanić prošlog ljeta odlučio je da napravi presađivanje kose.

Bh. reprezentativac je prije nešto više od godinu dana odlučio da iskoristi ljetnu pauzu kako bi napravio presađivanje kose i pokazalo se da je uradio sjajan potez.

Pjanić je prošlog ljeta u klinici Cristiana Ronalda koja se nalazi u Madridu odučio da uradi ovaj tretman, a rezultati su zaista odlični.

Kod muškaraca je sve popularnije da idu na presađivanje kose, a većinom se biraju klinike koje se nalaze u Turskoj.

Ipak, Pjanić se nije odlučio da odlazak u Istanbul već je izabrao Insparya kliniku čiji vlasnik je Cristiano Ronaldo, a godinu dana kasnije rezultati najbolje govore da je napravio pravi potez.

Oglasi

Insparya klinika je na Instagramu objavila fotografije bh. reprezentativca "prije i sad" na kojima se najbolje vidi da je tretman presađivanja kose za Pjanića itekako uspio.

"Igrač Barcelone, Miralem Pjanić, iskoristio je Insparya kliniku za presađivanje kose", piše u opisu.

No, u centru pažnje našao se i komentar Cristiana Ronalda koji je odlučio da se oglasi na ovu objavu i komentariše novi izgled svog nekadašnjeg saigrača iz Juventusa.

"Top brate. Veoma si zgodan", napisao je Ronaldo.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

SarajFK
Nekako se ovo ne poklapa. Da nije doktor uzimao dlake sa svoje, umjesto sa miralemove gujce?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije