Georgina u shoppingu potrošila 28.000 eura: Htjela je jednu stvar, na kraju je kupila pola dućana

Partnerica Cristiana Ronalda ne pita za cijenu

Georgina u shoppingu potrošila 28.000 eura: Htjela je jednu stvar, na kraju je kupila pola dućana

A. Čaušević

Georgina Rodriguez je jedna od najpopulanijih žena na svijetu, a činjenica da je Netflix odlučio snimati i drugu sezonu dokumentarca o partnerici Cristiana Ronalda dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Dokumentarac '"Ja sam Georgina" fokusira se, između ostalog, na jedan od hobija partnerice Cristiana Ronalda: shopping.

Kamere Netflixa pratile su manekenku i influencericu na putovanju s prijateljicama na Sardiniju gdje su odlučule prošetati prodavnica kako bi vidjela ima li nešto što bi stalo u ormar poslovne žene.

"Kad ide u šoping nema ograničenja. Može imati sve što poželi. Ili ne kupi ništa ili kupi sve, ona je osoba koja nema sredine. U zadnje vrijeme je jako lijepa, sve joj stoji", riječi su jedne od njenih prijateljica.

Osim toga, Mamen, jedna od Georgininih prijateljica, objasnila je kako se partnerica Cristiana Ronalda nosi s njihovim posjetima trgovinama.

"Ne voli isprobavati odjeću, to je nešto što joj se ne sviđa. Ako joj se nešto svidi, kupi to i onda vidi da li joj stoji. Ali ima sreće jer joj sve pristaje."

Oglasi

Influencerica je zatim svojim prijateljicama objasnila anegdotu koja joj se dogodila u shoppingu: "Htjela sam kupiti outfit za plažu i na kraju sam uzela pola dućana."

Nakon prebrojavanja, Georgina je predložila da se igraju kako bi pogodila ukupni troškovi njene kupovine.

Elena Pina, jedna od prijateljica atraktivne Španjoljke, bila je blizu preciziranja iznosa i zamalo je pogodila.

Ukupno je Georgina kupila odjeće za 27.515 eura, iako je kasnije, objasnicli su njeni poznanici, neke odjevne predmete vratila u lokal.

Partnerstvo sa Ronaldom je Georgini donijelo ogromnu popularnost, ali i odličnu zaradu pa i ne čudi kada ne pita za cijenu kada se negdje pojavi.

Top Komentari

bk123
Niste nam rekli najbitniju stvar ,jel uzela uloške i koje i da li koristi tampone...kako glup članak na sportskom portalu....Al opet sam gluplji ja što ovakve naslove ikako otvaram
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi