Georgina se znala izgubiti u Ronaldovoj kući: "Odem u kuhinju po vodu, pa ne znam da se vratim"

"Svi znaju kako se zovem, a niko ne zna ko sam"

Georgina se znala izgubiti u Ronaldovoj kući: "Odem u kuhinju po vodu, pa ne znam da se vratim"

E. Škorić

Zanosna manekenka Georgina Rodriguez proteklih je dana na svim naslovnicama.

To i ne čudi s obzirom da je Netflix objavio dokumentarnu seriju pod nazivom "Zovem se Georgina", koja govori o životu i karijeri lijepe izabranice Cristiana Ronalda.

"Pridruži se Georgini Rodríguez, mami, influencerici, poslovnoj ženi i partnerici Cristiana Ronalda, u ovom emotivnom, dubinskom prikazu njezina svakodnevnog života", najavio je Netflix

U ovom dokumentarcu Georgina otkriva sve privatne detalje u vezi sa Ronaldom, ali govori i o svojoj burnoj i teškoj prošlosti, jer je poznato da je bila siromašna prije nego je osvojila srce nogometaša Manchester Uniteda. Premijera će se održati 27. januara, mada je isplivalo dosta detalja.

"Mnogi znaju moje ime, ali malo ko zna ko sam ja", govori Georgina u najavi dokumentarca.

Oglasi

Georgina je radeći kao konobarcija uštedjela novac kojim se potom preselila u Madrid, gdje je počela raditi kao prodavačica u Guccijevoj radnji. Tu je i upoznala svog "princa", koji joj je promijenio život.

"On je super dečko, normalan, divan čvojek, najbolji nogometaš n asvijetu. Čim sam ga vidjela, počela sam osjećati leptiriće u trbuhu. Bilo me malo sram i da ga pogledam. Kada me dodirnuo, osjećala sam se kao da te dodire oduvijek znam", kazala je Georgina.

Oboje su imali slične sudbine, oboje su od ničega napravili puno.

"Na posao je došao autobusom, a kući se vratio u Bugattiju. Znam kako je kad ništa nemaš, ali znam i kako je kada sve imaš", poručuje manekenka.

Oglasi

Između ostalog je kazala da joj je bilo neobično u početku s Ronaldom koji je živio u potpunom luksuzu.

"Jednom sam prilikom, kada sam bila u njegovoj kući, otišla u kuhinju po vodu i nisam znala kako da se vratim, trebalo mi je pola sata da ga opet pronađem", otkrila je, aludiravši na ogromnu kuću u kojoj je Ronaldo živio.

Kakva je kao majka?

“Kao majka, izuzetno sam brižna i pomalo mekana. Moja djeca mogu sa mnom raditi što žele. Toliko ih volim da ne mogu biti stroga prema njima".

Top Komentari

Klicko
Vidi ga na prvoj slici sto se rasirio ko pjevac se isprsio a puhne povjetarac odma pada na zemlju i trazi penal
5 3
Chico
Joj seljanke braco mila. Dobra, al seljanka, ne bih progovorio s njom dvije.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi