Georgina pratila Ronalda na dodjeli nagrada u Dubaiju, svi su gledali samo u njene noge

Svi zavide Portugalcu

Georgina pratila Ronalda na dodjeli nagrada u Dubaiju, svi su gledali samo u njene noge

E. Škorić

Mnoge poznate ličnosti iz fudbala boravile su na dodjeli nagrada u Dubaiju, a u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo, koji je zablistao u paru sa Georginom Rodriguez.

Globe Soccer Awards već tradicionalno organizuje Globe Soccer u Dubaiju, a počelo je još 2010. godine. Mnogi poznati bivši i sadašnji fudbaleri, kao treneri i sportski radnici dolaze na dodjelu.

U Dubaiju se danas održava dodjela nagrada, tek treba da počne, tako da ćemo dobitnike raznih priznanja saznati malo kasnije. Doduše, zna se da je Erling Haaland dobio nagradu za najboljeg igrača 2023. godine. Kao i obično, u društvu fudbalera i ostalih sportskih radnika su njihove supruge ili djevojke.

S Ronaldom se pojavila njegova partnerka Georgina Rodriguez, koja je nosila elegantnu, ali čipkastu bijelu haljinu. Izledala je savršeno, a njene noge često su bile u prvom planu.

Oglasi

Ova zgodna manekenka krala je pažnju prisutnih, a Ronaldo je u nekoliko navrata s njom komunicirao i nije skidao osmijeh sa lica.

Iako je bilo nekih glasina da je njihova veza pri kraju, čini se da se ovaj par sjajno slaže, te da će još dugo godina biti zajedno.

Nije proteklo bez Ronaldovih priznanja. Izabran je za "najvoljenijeg fudbalera", za najboljeg strijelca 2023. i za najboljeg igrača na Bliskom istoku.

Oglasi

Nagrada za životno djelo pripala je Casemiru iz Manchester Uniteda, a Pep Guardiola je izabran za trenera godine. Najboljim fudbalerom u usponu izabran je Jude Bellingham iz Real Madrida. Najboljim klubom na Bliskom istoku zabran je egipatski šampion Al-Ahly.

Nagradu za golmana godine pokupio je golman Manchester Cityja Ederson, a njegov saigrač Rodri dobio je nagradu za naj veznjaka 2023. godine. Najboljom ekipom izabran je Manchester City i to očekivano jer je osvojio Ligu prvaka, FA kup i Premier ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi