Ni Saudijci ne mogu da joj odole, vidjeli su šta je Georgina obukla, a nisu znali da ih snimaju

Svaki muškarac bi uradio vjerovatno isto

Ni Saudijci ne mogu da joj odole, vidjeli su šta je Georgina obukla, a nisu znali da ih snimaju

Endin Čaušević

Georgina Rodriguez nalazi se u centru pažnje gdje god se pojavi, a muškarci u Saudijskoj Arabiji ne mogu ostati imuni na njen izgled što je video koji kruži na društvenim mrežama najbolje dokazao.

Cristiano Ronaldo i njegova porodica se nalaze u centru pažnje javnosti u Saudijskoj Arabiji otkako je portugalski reprezentativac prije godinu dana odlučio da potpiše za Al Nassr.

Na način života u S. Arabiji Ronaldova porodica se morala prilagoditi, a to je najteže padalo Georgini koja je često bila na meti kritika zbog svojih provokativnih izdanja.

Međutim, Georgina nije previše mijenjala svoj stil oblačenja i čini se da su se u Saudijskoj Arabiji već navikli na to.

No, činjenica je da ona privlači veliku pažnju gdje god se pojavi jer malo koji muškarac uspije ostati imun na njen izgled.

Oglasi

To se najbolje vidjelo na videu koji ovih dana kruži na društvenim mrežama. Isti je nastao pred utakmicu Al Nassra kada je Georgina s djecom krenula ka stadionu u Riyadhu.

Dok su muškarci gledali Ronaldove sinove kako igraju lopte sve kao da je stalo kada se pojavila Georgina.

Njen provokativni stajling ih nije ostavio ravnodušnim, a pogledi skoro svih muškaraca koji su bili tu usmjereni su bili upravo na Georginu.

@juanmadridista_

Mateo Ronaldo y Cristiano Jr 💥 #cristianojr #mateoronaldo #georginarodriguez #viral

♬ Lollipop - Darell

Georgina je na takve stvari već navikla, a čini se da su i muškarci u S. Arabiji "omekšali" što se nje tiče jer se sada okreću za njom, a do jučer su je svi redom kritikovali da se ne oblači adekvatno i pristojno kako bi trebala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi