Odmor u Hrvatskoj: Georgina je najatraktivniju fotografiju ostavila za kraj

Dolazi ti muž, ponašaj se normalno

Odmor u Hrvatskoj: Georgina je najatraktivniju fotografiju ostavila za kraj

Odmor Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez u Dubrovniku je završen. Ronaldo se danas vratio u Torino, a s njim i prelijepa Georgina.

Ona je iz Dubrovnika objavila nekoliko fotografija i videozapisa, a najatraktiniju fotku je ostavila za sami kraj.

'Kada mi prijatelj kaže: Dolazi tvoj muž, ponašaj se normalno', stavila je opis Georgina uz pozu koju je spremila očito za Ronalda.

Sigurni smo da se ona dobro provela u Dubrovniku gdje je s Ronaldom ostala dva dana, a sada sigurno čeka kraj sezone u Italiji kako bi krenula na novi odmor sa svojim zaručnikom.

View this post on Instagram

🤣🤣 Cuando una amiga me dice: por ahí viene tu marido, actúa normal. Yo:

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Cristiano Ronaldo uživa u Dubrovniku: "Hvala partneru Džeki i hvala bratu Pjaniću"

Ronaldo je bio glavna atrakcija u Dubrovniku, a mnogi su se nadali da će ga sresti na ulici kako bi se mogli slikati. Također, Ronaldo je posjetio nekoliko lokala u Dubrovniku, a njegov "vodić" bio je Miho Obradović koji je vlasnik nekoliko lokala u ovom gradu.

Obradović je nedavno otvorio novi lokal u Dubrovniku i to s bh. kapitenom Edinom Džekon. On je na svojoj Facebook stranici objavio da je Ronaldo u njegovom društvu, te da je on bio njegov vodić kroz Dubrovnik.

Očito je da su Džeko i Miralem Pjanić najzaslužniji što je Ronaldo odlučio da odmara u Dubrovniku, te su mu našli veoma dobrog vodića koji mu je pokazao sve čari ovog jadranskog grada.

"Hvala ti na pozivu. Vidimo se naredne godine. Hvala partneru Edinu Džeki i bratu Miralemu Pjaniću. Hvala Cristiano Ronaldo", napisao je Obradović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi