Osjetljiva fotka: Georgina u Veneciji blista, dan ranije je bila druga žena, nije pomogao ni kačket

Partnerica Cristiana Ronalda u centru pažnje

Osjetljiva fotka: Georgina u Veneciji blista, dan ranije je bila druga žena, nije pomogao ni kačket

Admin Čaušević

Zahvaljujući svom dečku Cristianu Ronaldu Georgina Rodriguez je postala jedna od najutjecanijih žena u svijetu mode i praktično ne može proći neki glamurozni događaj, kao što je slučaj sa filmskim festivalom u Veneciji. 

S obzirom na popularnost gdje god se pojavi Georgina mora obratiti pažnju na svaki detalj, a nema sumnje da je u crvenoj haljini sa dubokim dekolteom oduševila sve prisutne.

Modni detalj u vidu dugih bijelih rukavica te ogrlice s privjeskom su učinili da španska influenserica izgleda zaista impresivno, baš kako i dolikuje partnerici možda i najboljeg fudbalera svih vremena.

Nosila je Georgina i crne duboke čizme, a prilikom dolaska u Italiju pohvalila se torbicom Hermes Birkin čija vrijednost doseže i do 500.000 eura.

I dok je u Veneciji izgledala savršeno ova 29-godišnjakinja je dan ranije uhvaćena u jednom trgovačkom centru u Saudijskoj Arabiji i to bez šminke.

Oglasi

Njeni fanovi nisu propustili da naprave zajedničke fotografije, a čini se i da im je Gorgina teška srca ispunila želje.

Obućena sportski Georgina je izgledala neprepoznatljivo, posebno se to odnosi na njeno lice bez šminke i definitivno nije bila ni blizu glamurozna kao što inače zna biti.

Mnogi su složni da u svom "prirodnom" izdanju izgleda mnogo drugačije nego što je to slučaj kada se pojavi na nekom javnom događaju.

Inače, Georgina je redovan gost na filmskom festivalu u Veneciji u posljednjih pet godina, a sve je počelo kada je njen partner Cristiano Ronaldo igrao u Juventusu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi