Georginu su Saudijci "razapinjali" mjesecima, ali nakon sinoćnje objave joj svi skidaju kapu

Oglasila se na Instagramu

Georginu su Saudijci "razapinjali" mjesecima, ali nakon sinoćnje objave joj svi skidaju kapu

Endin Čaušević

Georgini Rodriguez nije bilo lako kada je Cristiano Ronaldo odlučio da potpiše za Al Nassr jer joj je trebalo vremena da se navikne na život u Saudijskoj Arabiji gdje su je kritikovali iz dana u dan i pratili svaku njenu grešku. No, čini se da su Georginu konačno prihvatili jer su s oduševljenjem dočekali njenu sinoćnju objavu.

Ronaldo je početkom godine stigao u Saudijsku Arabiju gdje je potpisao za Al Nassr nakon što je na neslavan način napustio Manchester United.

Dolazak u Saudijsku Arabiju bila je velika promjena ponajviše za njegovu porodicu, a posebno za Georginu koja je morala da se navikne i prihvati rigorozne zakone koji su na snazi u toj zemlji kada su u pitanju žene.

Saudijci prate Georginin svaki korak i čini se da pomno čekaju svaku njenu grešku kako bi ju kritikovali.

Georgina je nekoliko puta bila na stubu srama zbog svojih golišavih odjevnih kombinacija koje su za javnost u S. Arabiji neprihvatljive.

Oglasi

Međutim, nakon što je nekoliko mjeseci provela na odmoru u Evropi sada se Ronaldova izabranica vratila u S. Arabiju, a po prvi put je uspjela da izazove oduševljenje tamošnje javnosti svojom objavom.

Naime, Georgina je sinoć objavila nekoliko fotografija na Instagramu s Ronaldom i djecom, te nagradom koju je on osvojio kao najbolji igrač Kupa arapskih šampiona kojeg je uspio da osvoji s Al Nassrom.

Georgina je oduševila Saudijce jer je pokazala da se konačno navikla na tu zemlju. Pokazala je da je porodica na okupu u Riyadhu, a ono što je "kupilo" javnost u S. Arabiji jeste njen opis: "Dom".

To pokazuje da se Ronaldova porodica konačno adaptirala na život u Saudijskoj Arabiji, a Georginina objava je oduševila tamošnju javnost i čini se da bi njen "rat" s medijima konačno mogao biti završen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi