Ronaldo će morati da se pazi: Georgina ulazi u MMA vode

Cristianova supruga ide na MMA časove

Ronaldo će morati da se pazi: Georgina ulazi u MMA vode

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez jedan su od najpopularnijih parova svijeta, pa mediji prate svaki njihov korak. Ovog puta u centru pažnje je Georgina, a ono što je uradila naišlo je na odjek u svim svjetskim medijima.

Naime, supruga portugalske zvijezde ulazi u MMA vode, odnosno ide na MMA časove. 

Georgina je dobila svog "posebnog" MMA trenera Lincolna Stronga,fana bivšeg svjetskog prvaka u boksu Rickyja Hattona.

Časovi se odvijaju upravo u Cristianovoj i Georgininoj vili u Cheshireu. Svoje stečene vještine Georgina Rodriguez pokazat će u dokumentarcu.

"Malo vježbanja dlana s Georginom. Svaki put je bolja", objavio je Lincoln Strong na društvenim mrežama. Ubrzo je objava postala viralna s hrpom lajkova i komentara.

Georgina se u djetinjstvu bavila baletom i ostala je zaljubljena u tu aktivnost, no sada je htjela isprobati nešto drugo kako bi održala formu.

Inače, nedavno su Cristiano Ronaldo i Georgina nekoliko puta posjetili privatne škole u Lisabonu tijekom svog posljednjeg putovanja u Portugal, što je samo pojačalo nagađanja da će Portugalac od sljedeće sezone igrati za Sporting.

Prema Correio da Manhi, Cristiano Ronaldo i Georgina razgovarali su s predstavnicima privatnih škola o mogućnosti upisa svoje djece za školsku godinu 2023.-2024.

Još jedna moguća naznaka budućnosti Cristiana Ronalda je kupnovina kuće u Quinta da Marinha, gradu udaljenom 30 kilometara od Lisabona za koji su evropski mediji izvijestili da je najskuplji i najluksuzniji u Portugalu. 

Top Komentari

user1647539682
Ne pustaj to s lanca iz****t ce ti to neko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije