U javnost izašla burna prošlost Georgine Rodriguez: Razotkrila ju je njena sestra Ivana!
Foto: Instagram

Porodični problemi

U javnost izašla burna prošlost Georgine Rodriguez: Razotkrila ju je njena sestra Ivana!

Eldar Ganibegović

Georgina Rodriguez trenutno je jedna od najpoznatijih i najbogatijih žena na svijetu. Međutim, nije u njenoj prošlosti bilo baš sve bajno i idealno.

Trenutno se supruga Cristiana Ronalda nalazi na Maldivima. Izabrala je ovu azijsku zemlju kao destinaciju za odmor.

Dok je ona na Maldivima, u medijima se pojavljuju detalji njene burne prošlosti. Stvari su pravne prirode.

Georgina Rodriguez i njeni pravni problemi

Georgina Rordriguez je tužila kompaniju Fuencarral zbog otkrivanja informacija i svjedočenja o tome kakav je bio njen život prije nego što je upoznala Ronalda. Također je tražila odštetu od 400.000 eura, nakon što je upisala pravo „na zaborav“, ali je izgubila spor, pod opravdanjem da je osoba od javnog interesa, što se vidi u rješenju Suda u Pozuelo de Alarconu.

Tokom suđenja, Ivana Rodriguez, Georginina sestra, otkrila je još pikantnijih detalja o prošlosti životnog partnera portugalske zvijezde, iako Georgina nikada nije željela da priča o njima.

Oglasi

Naprimjer, važan detalj je vezan za Georginin odnos s ocem, koji je umro prije nekoliko godina u Argentini. Svjedočenje sestre razbilo je informaciju prema kojoj je Georgina bila potpunoudaljena od oca, kako su sugerisali neki njeni rođaci.

Kako kaže Ivana, njena sestra je hitno otišla u Argentinu kada je saznala za ozbiljno zdravstveno stanje njenog oca, ali nije se dugo zadržala jer je morala da se vrati na posao.

"Ivana je bila ta koja je duže ostala u Argentini da brine o svom ocu, dok se tužilja vratila u Španiju, jer nije imala stalni ugovor", navodi se i u odluci sudija.

Od trenutka kada je bio u bolnici do očeve smrti, Georgina je putovala između Španije i Argentine.

"Tokom očeve hospitalizacije i sve do njegove smrti, Georgina je nekoliko puta putovala u Argentinu, ističući da ni njena baka ni ujak po majci nisu razgovarali sa podnositeljicom tužbe jer nisu imali njen broj mobilnog telefona", navodi se u istrazi.

Top Komentari

K79
o čemu vi pišete jbt pa sta je ovo ba hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi