Georgina ide na časove tverkanja, Instagram "gori" zbog njenog videa jer je prirodni talent

Pokazala kako joj ide na prvom treningu

Georgina ide na časove tverkanja, Instagram "gori" zbog njenog videa jer je prirodni talent

E. Čaušević

Izabranica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, ponovo se našla u centru pažnje nakon što je otkrila da sada ide na časove tverkanja, a izazvala je lavinu reakcija objavom storyja na Instagramu na kojem je pokazala kako joj to ide.

Georgina je često u centru pažnje zbog svojih objava na društvenim mrežama, a nakon što su preselili u Saudijsku Arabiju ona je postala još aktivnija.

Nema baš mnogo zanimacija u Saudijskoj Arabiji gdje ne može baš da živi stilom života kao što je to navikla. Međutim, ona pored obaveza s djecom nađe prostora i za sebe, ali i za poslovne dogovore koje ima.

Što se tiče slobodnog vremena Georgina je odlučila da sebi nađe novu zanimaciju što je pokazala na Instagramu, a svojom objavom mnoge je iznenadila.

Naime, Ronaldova izabranica odlučila je da se okuša i u tverkanju, te je čak uzela privatnog trenera kako bi tu vještinu što bolje savladala.

Oglasi

Riječ je o Jacku Gomezu koji je poznati trener i učitelj što se tiče tverkanja, a Georgina je pokazala da ga je i ona angažovala, te je putem Instagram storyja pokazala kako joj ide tverkanje na prvom času.

Video je postao očekivano glavna tema tabloida širom svijeta, a posebno je oduševio mušku publiku.

Također, dobila je i velike pohvale jer je već na prvom času pokazala da joj neće trebati dugo da savlada novu vještinu. Pohvalio ju je i trener koji je oduševljen njenim trudom i zalaganjem na prvom treningu.

Očito je da se Georgina pokušava zabaviti na sve načine kako bi joj vrijeme u S. Arabiji brže prolazilo jer kako smo rekli njen način života drastično se promijenio dolaskom u ovu zemlju gdje vladaju nešto strožiji zakoni, a to se posebno odnosi na ljepši spol.

Georginu na Instagramu prati skoro 50 miliona ljudi i nije ni čudo što je skoro svaka njena objava pod budnim okom javnosti.

Top Komentari

user1681749718
C c c ...Ne da smo dotakli dno vec probili dno odavno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi