Georginin komentar na fotografiju Griezmannove supruge izazvao pažnju: "Gadiš mi se!"

"U 21. stoljeću si napisala nešto tako glupo"

Georginin komentar na fotografiju Griezmannove supruge izazvao pažnju: "Gadiš mi se!"

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez našla se na udaru kritika nakon jednog komentara na fotografiju supruge Antoinea Griezmanna, Erike Choperene. 

Erika je na Instagram postavila fotografiju sa suprugom i kćerkom Miom te je u opisu otkrila da se ponovo trudna i da će roditi dječaka.

Georgina je odmah odlučila da komentariše tu fotografiju, a njene riječi su naišle na brojna negodovanja.

"Mali dječak koji će kontrolisati buduće ljubitelje divne Mije i čuvati red", napisala je Georgina, a nedugo zatim su uslijedili brojni komentari ostalih korisnika koji smatraju da su to 'macho' riječi i da se niko ne treba miješati u nečiji život.

"Svi će živjeti svoj život. Tako da se slažem da je ovo macho komentar", "Izvini, ali djevojke kontrolišu same sebe. U 21. stoljeću napisala si tako glup komentar", 'Gadiš mi se' samo su neki od komentara da Georginine riječi.

Svemu dodajmo da su Griezmann i Choperene u braku već nekoliko godinu, a da su pomenutu kćerku dobili u aprilu 2016. godine.

Top Komentari

Rigel
Kakve vi gluposti objavljujete... Zajebali ste i ono smece od portala od sinana politicara.
29 0
addi
ojj subhanallah ja problemaa. tobe jarabi
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi