Ne može da je preboli: Navijač snimio Piquea dok sluša Shakirinu pjesmu samo mjesec nakon prekida

Ponovo je u centru pažnje

Ne može da je preboli: Navijač snimio Piquea dok sluša Shakirinu pjesmu samo mjesec nakon prekida

E. Čaušević

Gerard Pique prolazi kroz najteži period u svom životu nakon što je potvrđeno da je ljubavna veza između njega i Shakire pukla.

Popularna pjevačica prije nekoliko sedmica potvrdila je da ona i Pique više nisu zajedno, te da su prekinuli nakon 12 godina veze i to zbog nevjere igrača Barcelone.

Španski mediji objavili su da je Pique navodno prevario Shakiru što je ona saznala i odlučila je odmah da reaguje i ostavi defanzivca katalonskog kluba.

Shakira i Pique imaju zajedno dva cilja i oni se sada bore oko toga gdje će živjeti. Shakirin cilj je da s djecom život nastavi u Miamiju, no Pique za to ne želi ni da čuje i pokušava se izboriti da oni ostanu živjeti i dalje u Barceloni.

Ovaj prekid je teško pao 35-godišnjem igraču koji je nedavno počeo pripreme s Barcelonom za novu sezonu. Također, pojavio se i zanimljiv video na društvenim mrežama koji je dodatno rasplamsao špekulacije.

Jedan od fanova je uspio da snimi Piquea dok je dolazio na trening i na videu se čuje kako igrač Barce sluša jednu od pjesama sada već svoje bivše djevojke.

Pique nije izgledao baš sretno, a slušao je pjesmu "Inevitable" koju je Shakira snimila još davne 1998. godine.

Top Komentari

user1648465989
Dosadni ste vise sa njima...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi