Otkrivena pozadina famozne "nježne" fotografije Piquea i Ibrahimovića sa parkinga

Dugo se špekulisalo

Otkrivena pozadina famozne "nježne" fotografije Piquea i Ibrahimovića sa parkinga

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović i Gerard Pique su 2010. godine dijelili svlačionicu u Barceloni kada je nastala famozna fotografija napadača i defanzivca u bliskom odnosu.

Ibrahimović i Pique su fotografisani kako stoje blizu jedan drugog, dok je Španac držao Zlatanovu ruku i miluje ga po licu.

Tada su se odmah proširile glasine kako postoji mogućnost da je Pique homoseksualac, iako se upravo počeo viđati sa Shakirom s kojom je raskinuo 12 godina kasnije.

Nekoliko godina kasnije Pique je ispričao da se zapravo radi o Zlatanovoj čestitki Piqueu na autobigrfskoj knjizi, a da su fotografi uhvatili trenutak ''nježnosti".

"Jako sam privržena osoba i fotograf nas je uhvatio u trenutku kad sam sam držao Zlatana za ruku. Fotograf je bio neko unutar trening kapa, nije mogao biti neko ko radi za tabloide...", objasnio je Pique.

No description available.

Oglasi

I Ibrahimović se nakon toga suočio sa neugodnim situacijama pa je tako novinarka Zlatana pitala da li je homoseksualac.

"Dođi u moju kuću i vidjet ćeš jesam li homoseksualac. Ako treba doći ću ja kod tebe. I povedi sestru", navodno su bile Zlatanove riječi.

Kada je fotografija postala famozna morala je i reagovati Shakira koja nije mogla da vjeruje da je jedan pozdrav izazvao toliko bure.

Ibra je samo nakon jedne sezone napustio Nou Camp, dok je Pique i dalje član Barcelone. U međuvremenu je iskusni defanzivac nakon 12 godina veze raskinuo sa Shakirom.

Tokom jedne sezone u dresu Barcelone Zlatan je na 46 utakmica postigao 22 gola, a glavni razlog njegovog odlaska je totalno neslaganje sa Pepom Guardiolom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Legenda kaže, da je Ibrahimović napustio Barcu zbog neuzvraćene ljubavi,a Pique utjehu potražio u zagrljaju Shakire...E moji novinari LOL...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije