Piquea razapeli u medijima, a sada objavljeno da je slavni teniser varao suprugu sa Shakirom

Vijest koja je uzdrmala Pirineje

Piquea razapeli u medijima, a sada objavljeno da je slavni teniser varao suprugu sa Shakirom

E. Čaušević

Gerard Pique našao se na meti žestokih kritika zbog navoda da je prevario Shakiru, ali sada španski mediji prenose da ni popularna pjevačica nije bila baš "nevinašce" kada su tuđe veze u pitanju.

Pique i Shakira u vezi su bili 12 godina i zajedno imaju dva sina, ali sve se prije nekoliko mjeseci raspalo kao kula od karata.

Objavljeno je da je Shakira uhvatila Piquea u prevari i da je odlučila da raskine s njim. Njen cilj je da s djecom iz Barcelone odseli u Miami, ali igrač Barcelone pokušava na sve načine to da spriječi jer želi biti blizu djeci.

Pique je već pronašao i novu ljubav, a riječ je 23-godišnjoj studentici Clari Chiji koja je inače radila u njegovoj kompaniji Kosmos gdje su se i upoznali, ali nije poznato koliko su već zajedno.

Defanzivac Barcelone se našao na velikoj meti kritika i uvreda jer je prevario Shakiru, ali španski mediji su danas objavili vijesti koja je sve šokirala.

Oglasi

Naime, mediji na Pirinejima objavili su da je Shakira 2009. godine imala tajnu vezu i to sa slavnim teniserom Rafaelom Nadalom.

Objavljeno je da su Shakira i Nadal počeli svoju ljubavnu aferu 2009. godine kada se legendarni teniser pojavio u jednom spotu ove popularne pjevačice. Riječ je o pjesmi "Gypsy" gdje Rafa i Shakira imaju zaista "vruće scene", ali niko nije sumnjao da nešto više ima među njima.

Tada se pisalo da je Shakira u vezi s pjevačem Alejandrom Sanzom, a Nadal je već tada bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Mariom Franciscom Parello s kojom sada čeka svoje prvo dijete.

Ova vijest je uzdrmala špansku javnost i prenijeli su je svi tamošnji mediji, ali nikome nije jasno kako se to pojavilo tek 13 godina poslije.

 Maria Francisca Perello

Smatra se da neko ima namjeru dokazati da ni Shakira nije baš nevinašce kako se predstavlja nakon raskida s Piqueom, te da i popularna pjevačica ima nekih "prljavih" stvari u svojoj ljubavnoj prošlosti.

Rafa je već dugi niz godina s Mariom i uskoro će postati roditelji i sigurno je da će nju posebno šokirati tvrdnje španske javnosti.

Top Komentari

Zoilomas
Pazi ti Shakurve a I ovaj Nadal ko mis nenadrkani
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti