Život se brutalno sveti Gerardu Piqueu
Foto - EPA

Nevolje u raju

Život se brutalno sveti Gerardu Piqueu

Midhat Šljivak

Gerard Pique je prošle godine odlučio ostaviti popularnu kolumbijsku pjevačicu Shakiru. Dvoje djece i veza od 12 godina nisu mu bili dovoljni, pa je 36-godišnjak u svoj život uveo mlađahnu Claru Chia (23). Ipak, život mu se brutalno sveti jer roditelji ove djevojke ne mogu podnijeti nekadašnju fudbalsku zvijezdu.

Gerard Pique je umjesto čuvene pjevačice Shakire (46) odabrao 23 godine mlađu studenticu Claru Chia. Varao je kolumbijsku pjevačicu, ali u laži nije mogao trajati dugo i na kraju je afera raskrinkana i par se nakon 12 godina rastao.

Pique i mlađahna Clara planirali su čak i svadbu tokom ljeta. Ona se nije desila, a prema riječima paparazza Jordija Martina bivši fudbaler ima ozbiljne probleme s roditeljima svoje izabranice.

Roditelji 23-godišnjakinje ne vole njegovu pojavu. Smatraju da on nije čovjek za njihovu kćer.

"Njena porodica ne želi Piquea, njeni roditelji ga ne podnose", govori Jordi Martin protiv kojeg je Clara zatražila zabranu prilaska i nastavlja priču:

Oglasi

"Ne dozvoljavaju ju mu da kroči u njihov dom. Zbog toga ni ona ne želi doći u roditeljsku kuću. Kada Pique ode u Miami vidjeti djecu, Clara spava kod prijateljice. Ljuta je na roditelje jer ne prihvataju njenu vezu", govori Martin.

Tako se život i ono što je napravio Shakiri polako vraćaju nekadašnoj fudbalskoj zvijezdi. Roditelji njegove izabranice su rekli svoje i ne žele ga blizu svoga doma.

Apsolutno ništa neće promijeniti njihovo mišljenje. Uzalud je to što je bivši fudbaler poprilično bogat jer ovim ljudima njegov novac nije bitan.

Clari s druge strane očigledno jeste. Ona nije navikla na luksuz, Pique je sada obasipa poklonima, no pitanje je koliko će ovakva sreća trajati.

Također, tu je i poprilična razlika u godinama, zatim stalna poslovna putovanja koje ima Gerard i sve to naravno utječe na vezu.

Oglasi